Στις Σέρρες το Mountain Bike and Run Cup

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010, 16:23
Στις Σέρρες το Mountain Bike and Run Cup
Ο τρίτος αγώνας του Κυπέλλου Mountain Bike and Run Cup θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στις Σέρρες. Εκκίνηση και τερματισμός θα γίνει στην πόλη των Σερρών, ενώ οι διαδρομές θα διεξαχθούν στους πρόποδες του όρους της Βροντούς.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει, όπως πάντα, με τον αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής το Σάββατο στις 5.00μμ, έναν αγώνα που σχεδιάστηκε από τον γνωστό Σερραίο δρομέα Μιχάλη Κράια, ώστε να προσελκύσει τη μεγάλη μάζα δρομέων με συνολικό μήκος λίγο περισσότερο από 10 χιλιόμετρα και δωρεάν συμμετοχή. Ο διεθνής αγώνας του κυπέλλου στο ποδήλατο την Κυριακή, τον οποίο σχεδίασαν οι άνθρωποι της Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών και του Ποδηλατικού Συλλόγου των Σερρών «οι Μαχητές», έχει μήκος 39,5 χιλιομέτρων σε μια πανέμορφη τεχνητή διαδρομή. Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης θα διεξαχθεί την Κυριακή και ο τρίτος αγώνας του Junior MTB Cup για αθλητές μικρότερων κατηγοριών, αλλά και για παιδιά χωρίς δελτίο αθλητού 7-14 ετών. Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων θα βρίσκεται στη λίμνη του κολυμβητηρίου των Σερρών.

«Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Mountain Bike & Run Cup στον νομό μας. Μετά την περσινή επιτυχία της διοργάνωσης των αγώνων στον Λαϊλιά Σερρών, φέτος πραγματοποιούμε τη διοργάνωση με σημείο εκκίνησης-τερματισμού μέσα από την πόλη των Σερρών, αναδεικνύοντας έτσι την όμορφη και φιλόξενη πόλη μας στους συμμετέχοντες της διοργάνωσης και τους επισκέπτες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η πόλη των Σερρών στις 17 και 18 Απριλίου θα γεμίσει δρομείς και ποδηλάτες, δίνοντας ένα παράδειγμα στους νέους της πόλης μας αλλά και όλης της Ελλάδας για έναν τρόπο ζωής που συνδέεται άμεσα με τον αθλητισμό και προβάλλοντας το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης στην πόλη αλλά και τρόπο ζωής. Συγχαίρουμε και στηρίζουμε την πρωτοβουλία των διοργανωτών αλλά και κάθε πρωτοβουλία που προβάλλει και προωθεί τον αθλητισμό και παροτρύνει νέους αλλά και μεγαλύτερους να αθλούνται με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι και φέτος η διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και οι αθλητές και οι επισκέπτες θα απολαύσουν τις πανέμορφες διαδρομές της περιοχής μας αλλά και τη φιλοξενία του τόπου μας», είπε ο νομάρχης Σερρών, Στέφανος Φωτιάδης, μιλώντας για τη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα

Σάββατο

- 14:00 - 16:00 Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
- 17:00 Εκκίνηση αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
- 17:00 – 19:00 Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινής ποδηλασίας
- 18:40 Απονομές επάθλων αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
- 20:00 Τεχνικό Συνέδριο αγώνα ορεινής ποδηλασίας

Κυριακή

- 08:00 - 09:30 Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινής ποδηλασίας
- 10:00 – 11:00 Εγγραφή αθλητών Junior mtb cup
- 11:00 Εκκίνηση αγώνα ορεινής ποδηλασίας
- 11:30 Εκκίνηση αγώνα Junior mtb cup
- 14:30 Απονομές Επάθλων

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010, 16:23