Ο χειμώνας μπήκε και αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες πίστες θα γεμίσουν με χιόνι και πως οι περισσότεροι λάτρεις του downhill θα κρεμάσουν τα ποδήλατά τους, αναμένοντας τη νέα σεζόν. Είναι ευκαιρία λοιπόν για εμάς, που σαν προτεραιότητα στα έξοδά μας έχουμε τα ποδήλατα και όχι τους καφέδες, τα γαρίφαλα και τις γυναίκες, να ανανεώσουμε και να «φρεσκάρουμε» τη δίτροχη παρτενέρ μας.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, μια σειρά εξαρτημάτων, τα οποία, όχι μόνο θα αλλάξουν την εικόνα του ποδηλάτου (κάνοντας τους υπόλοιπους αναβάτες να σκάσουν από τη ζήλεια τους),αλλά θα βελτιώσουν και τη συμπεριφορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2010, η MRP προσφέρει το γνωστό σε όλους μας chainguide G2 στα χρώματα του εξοπλισμού του πολυπρωταθλητή Cedric Gracia.

Ένα από τα καλύτερα τιμόνια της αγοράς για downhill SUNLINE V one…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…και συμπληρώνοντας το cockpit, λαιμός direct mount της ίδιας σειράς για τα περισσότερα πιρούνια της αγοράς.

Ένα από τα πλέον σημαντικά εξαρτήματα του ποδηλάτου μας, που αφορούν στο κράτημα στις στροφές και βοηθά στο να διατηρούμε το line που επιλέγουμε, όποιο και αν είναι το έδαφος κάτω από τις ρόδες μας, είναι η ανάρτηση. Εάν αναζητάτε την τελειότητα και θέλετε την ίδια ανάρτηση που χρησιμοποιούν οι αναβάτες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατάβασης, τότε μονόδρομος είναι η πρόταση της FOX. Μιλάμε, φυσικά, για την RC4 WORLD CUP LIMITED EDITION (σύντομα και αναλυτικό test ride από το team της ZOUGLA.GR)

Ανεβαίνοντας «πιο πάνω» και μιλώντας για άνεση κατά την κατάβαση, για φέτος προτείνουμε τη σειρά troy lee designs από τη selle italia με την υπογραφή και τα σχέδια του διάσημου, ομώνυμου οίκου.

Εάν είστε φαν της αμερικάνικης SRAM, ντεραγιέ της σειράς XO που για πολλούς αποτελεί το καλύτερο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων, ενώ χαρακτηριστικό είναι το click κατά την αλλαγή.

Εάν πάλι είστε Japanese μεριά και φαν της SHIMANO, κάντε δώρο ένα κόσμημα στην «καλή» σας από το βελτιωτικό οίκο Yumeya. Σε συνδυασμό χρυσού και λευκού, όχι μόνο θα δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα στο ποδήλατό σας, αλλά θα μειώσει και το βάρος σε σημεία ζωτικής σημασίας.

Διάθεση www.wheelmania.gr
Ελευθερίου Βενιζέλου 173
Νέα Σμύρνη 17123
Τηλ: 210-935 8432

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης