Οι Παναγιώτης Κουζής και Δημήτρης Κοντολέτας από τις 17-19 Ιουλίου στο μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στο αεροδρόμιο της Τριόδου.

Οι ετοιμασίες για το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο event της χρονιάς έχουν ξεκινήσει! Από τις 17 έως και τις 19 Ιουλίου στο αεροδρόμιο της Τριόδου στη Μεσσήνη θα πραγματοποιηθεί το 17ο Motor Festival, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μεσσήνης και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σ’ έναν χώρο όπου αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο η πίστα του αεροδρομίου θα διαμορφωθεί για πρώτη φορά στα χρονικά της διοργάνωσης μια φαντασμαγορική πενταπλή (!) αρένα δράσης, που θα περιλαμβάνει μία On Road πίστα για dragster, drift, αυτοκίνητα αναβάσεων, μοτοσυκλέτες ταχύτητας, stunt μηχανές και αυτοκίνητα, φορτηγά και καρτ, μία Off Road πίστα για 4×4, μία χωμάτινη διαδρομή για rally χωμάτινο και dirt Games, μία πίστα Motocross και άλλη μία για flat track και mini motocross!

Επαγγελματίες οδηγοί από όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινώνονται σταδιακά, θα επιδοθούν σ’ ένα μοναδικό τριήμερο show με το Motocross να έχει (και αυτό) την τιμητική του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ακρίβεια, σε ό,τι αφορά στο Εxtreme Motocross Show του 17ου Motor Festival, επισημοποιήθηκε η συμμετοχή δύο πολύ μεγάλων πρωταθλητών.

Του Παναγιώτη Κουζή, 16 (!) φορές πρωταθλητή Ελλάδος και εκ των κορυφαίων στην ιστορία του ελληνικού Motocross της τελευταίας εικοσαετίας, όπως και του πολύ έμπειρου πολυπρωταθλητή Δημήτρη Κοντολέτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης