Φωτογραφίες από το άλμα του Maddison

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010, 11:32
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Φωτογραφίες από το άλμα του Maddison
Ο Robbie Maddison πραγματοποίησε τελικά χθες το άλμα των 85 μέτρων στον Ισθμό της Κορίνθου στις 8:30 π.μ., αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους θεατές που έδωσαν για δεύτερη μέρα το «παρών» στη γέφυρα! Ο Αυστραλός ξεπέρασε τα όποια προβλήματα είχαν δημιουργηθεί με τον αέρα και έκανε κάτι που ελάχιστοι στον κόσμο θα τολμούσαν ακόμα και να σκεφτούν….

Ο Robbie Maddison έγινε ο πρώτος fmx αναβάτης που επιχείρησε και κατάφερε κυριολεκτικά να πετάξει με τη μοτοσικλέτα του, Honda 500, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου. Ο Maddison πήρε φόρα από την ειδικά κατασκευασμένη ράμπα απογείωσης, επιτάχυνε τη μοτοσικλέτα του αγγίζοντας τα 125χλμ/ ώρα, αψήφησε τις ισχυρές δίνες των ανέμων και «πέταξε» πάνω από τα αφιλόξενα νερά του Ισθμού, σε ύψος 95 μέτρων.

Το πλούσιο βιογραφικό του Αυστραλού αθλητή περιλαμβάνει το άλμα-ρεκόρ 98,32 μέτρων κατά μήκος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, άλμα 25.5 μέτρων στην κορυφή της Αψίδας του Θριάμβου (Arc de Triomphe) στο Μικρό Παρίσι του Βέγκας, καθώς και άλμα πάνω από τη γέφυρα (Tower Bridge) του ποταμού Τάμεση, στο Λονδίνο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το άλμα του Robbie Maddison


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010, 11:32