Το πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross ξεκινά για το 2011 το Σαββατοκύριακο 12/13 Μαρτίου στην πίστα της περιοχής Πρίνου Τρικάλων.

Όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του θεαματικότερου μηχανοκίνητου sport θα μονομαχήσουν στην τεχνική Τρικαλινή πίστα, ανανεωμένοι και προετοιμασμένοι όσο ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από έντονη μεταγραφική δραστηριότητα οι κορυφαίοι motocrosser έχουν ραντεβού για πρώτη φορά φέτος την επόμενη εβδομάδα. Ο πρωταθλητής ΜΧ1 Π.Κουζής θα υπερασπίσει τον τίτλο του πάνω σε μια Husqvarna, με τον Δ.Βαγγελάκο με Yamaha να θέτει υποψηφιότητα να σπάσει το περσινό νικηφόρο σερί του συναθλητή του.

Ο Μ.Σκύβαλος παραμένει με Honda και καραδοκεί να χωθεί ανάμεσα στους δυο κορυφαίους του αντιπάλους μαζί με τον Σ.Γαλατιανό (ΚΤΜ), Χ.Φωτόπουλο,Γ.Ελένη (Suz), Θ.Ζερβό (Yamaha), τον Χ.Κασιούμη και πολλούς άλλους.

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο πρωταθλητής Σ.Κοσμάς θα υπερασπίσει τον άσσο πάνω στην καινούρια του ΚΤΜ, κόντρα στον Δ.Κοντολέτα (Yamaha) , Π.Παπίλα (Honda), Γ.Μόσιο (ΚΤΜ), Σ.Κουφό (Kaw) κι άλλους πολλούς ανεβασμένους συναθλητές τους. Η έναρξη του πανελληνίου πρωταθλήματος ΜΧ αναμένεται με ανυπομονησία καθώς τα προγνωστικά και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης