Ο γνωστός Travis Pastrana μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κατά την περιοδεία του Nitro Circus, πριν από την έναρξη του show στην Canberra. O διάσημος κασκαντέρ είχε σφοδρούς πόνους στον μηρό κι ανέπτυξε μεγάλο αιμάτωμα, γεγονός που τον θορύβησε και τον ανάγκασε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και κρατήθηκε για είκοσι τέσσερις ώρες.

Τραγική σύμπτωση ο τραυματισμός δύο μελών της ομάδας του Nitro Circus και η επίσης άμεση εισαγωγή τους στο νοσοκομείο. Ο Cam Sinclair είχε πτώση στην προσπάθειά του για διπλό backflip και διακομίστηκε κι αυτός στο τοπικό νοσοκομείο με διάσειση και τραυματισμό στον -ήδη ταλαιπωρημένο του- ώμο. Άτυχος στάθηκε κι ο Steve Mini, ο οποίος έχασε την προσγείωση, εκτελώντας ένα «holy grab to one-hand indy to rock solid to no-handed lander», ένα trick που συνδυάζει τέσσερις φιγούρες μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Mini τραυματίστηκε στον ώμο, τον αντίχειρα, τη φτέρνα και τα μετατάρσια του ποδιού. Το show της Canberra έφερε, λοιπόν, συντονισμένη ατυχία για τους ατρόμητους freestylers, που απορούν για το πώς βρέθηκαν παράλληλα στο στάδιο της αποκατάστασης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης