Φοβάσαι τα ύψη; Πως θα σου φαινόταν αν έπρεπε να βουτήξεις στο νερό από τα 27 μέτρα, όσο περίπου είναι και το ύψος μιας οκταόροφης πολυκατοικίας; Οι περισσότεροι δεν θα το τολμούσαν… όμως μπορείς να απολαύσεις το θέαμα από κοντά, αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου στη Λίμνη Βουλιαγμένης, διεκδικώντας μια πρόσκληση στο διαγωνισμό του zougla.gr σε συνεργασία με το Redbull για τον τελικό.

Στις 24 και 25 Μαΐου θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες και στις 26 Μαΐου θα αναδειχθούν οι νικητές στην αντρική και στην γυναικεία κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για εσένα και ένα αγαπημένο σου πρόσωπο για να παρακολουθήσετε από κοντά τον τελικό του Red Bull Cliff Diving και να απολαύσεις όλα όσα θα συμπληρώσουν το event παρέα με παγωμένα Red Bull.

Για να λάβεις μέρος το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο Instagram, να ακολουθήσεις το zougla.gr_official και να κάνεις like στο post!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
View this post on Instagram

 

A post shared by Zougla.gr (@zougla.gr_official)

 

Όροι & προϋποθέσεις Instagram διαγωνισμού zougla.gr, για το Red Bull Cliff Diving

 

Τι είναι ακριβώς το cliff diving;

Αποτελείται από όλες εκείνες τις βουτιές που κάνουν οι αθλητές κατάδυσης από μία πλατφόρμα, από πολύ μεγάλα ύψη, με πολλές σύνθετες ακροβατικές κινήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ελεύθερη πτώσης, μέχρι να συναντήσουν το νερό.

Όλα όσα χρειάζεσαι να μάθεις για το event – Red Bull Cliff Diving: Ελεύθερες καταδύσεις που δεν μοιάζουν με άλλες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης