Αναμετάδοση Συνεδρίου Aortic Live 2 στο Ωνάσειο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014, 12:05
Αναμετάδοση Συνεδρίου Aortic Live 2 στο Ωνάσειο
Οι σύγχρονες πρακτικές αντιμετώπισης των παθήσεων της αορτής παρουσιάζονται στο Συνέδριο Aortic Live 2, από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου 2014.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το West German Heart Center, που βρίσκεται στο Essen της Γερμανίας. Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο έχει εξασφαλίσει τη ζωντανή αναμετάδοση μέσω διαδικτύου των χειρουργείων και των επιστημονικών ομιλιών του Συνεδρίου. Η αναμετάδοση του Συνεδρίου διοργανώνεται από το Α΄ Καρδιοχειρουργικό Τμήμα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου με Διευθυντή τον κ. Ανδρέα Μπαϊρακτάρη και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού ΩΚΚ.

Η αναμετάδοση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Στέλιος Παπαδημητρίου» (7ο όροφο) του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιστημονικές ομιλίες, την αναμετάδοση 20 επεμβάσεων από τρία χειρουργεία και υβριδικό χειρουργείο, την παρουσίαση περιπτώσεων μέσω βίντεο με έμφαση στις πλέον σύγχρονες υβριδικές και επεμβατικές μεθόδους, κ.α. Το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aortic–live.de

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πληροφορίες για την εκδήλωση: www.onasseio.gr ή στο τηλέφωνο 210 94 93 188.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014, 12:07