Τη δυνατότητα πλήρους προληπτικού καρδιολογικού ελέγχου δίνει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στους ανασφάλιστους πολίτες, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας στον ελληνικό πληθυσμό και την πρόληψη από τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης των πολιτών στην προηγούμενη δράση την Παρασκευή (15/5), η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία επαναλάβει τον προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο την Πέμπτη 28 Μαΐου, στο Δημοτικό Ιατρείο επί της οδού Σόλωνος 78, από τις 09.00 έως τις 14.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για να κλείσουν ραντεβού με τη Λ. Τσαπατσάρη στο τηλέφωνο 210-3626608 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ltsapatsari@cityofathens.gr.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις πραγματοποιούνται από καρδιολόγους, μέλη της ΕΚΕ, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της ΕΚΕ.

Ο πρόεδρος της ΕΚΕ Στέφανος Φούσας, ο οποίος έδωσε το παρών στην προηγούμενη δράση που έγινε στις 15 Μαΐου, τόνισε: «Η προσέλευση των πολιτών και η μεγάλη ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα για τις πρωτοβουλίες της ΕΚΕ αναδεικνύουν την ανάγκη να σταθούμε με πνεύμα αλληλεγγύης δίπλα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, ιδιαίτερα σήμερα λόγω και της οικονομικής δυσπραγίας. Επομένως, σταθεροί μας στόχοι παραμένουν η έμπρακτη στήριξη στον συνάνθρωπο, οι πολύπλευρες δράσεις πρόληψης υγείας, η ενημέρωση των πολιτών κάθε ηλικίας για τους παράγοντες κινδύνου από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και, συνολικά, οι στοχευόμενες ενέργειες προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης