Από την 1η έως και την 25η Οκτωβρίου που είναι και η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, Η EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, προσφέρει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα για μία Δωρεάν Προληπτική Ιατρική Εξέταση από ειδικό ιατρό εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Η εξέταση θα πραγματοποιείται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στα εξωτερικά ιατρεία της Κλινικής από τις 4.30 μμ έως τις 8.30 μμ κατόπιν ραντεβού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ραντεβού επικοινωνήστε με τα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής ή καλέστε στα τηλέφωνα 2310 895136 & 2310 895161.

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΖΩΗΣ…ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με το ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ,θέλει να συμβάλλει στη λύση του προβλήματος που μαστίζει σήμερα χιλιάδες γυναίκες, παρέχοντάς τους το «έναυσμα» για την ανάπτυξη μίας συμπεριφοράς πρόληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα το πρόγραμμα θα ενημερώνει τις γυναίκες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθημερινά μέσω ίντερνετ και μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Στη EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «λειτουργούμε» με την πίστη ότι η ενημέρωση και η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές,

Ο καρκίνος του μαστού έχει εξαιρετικά ποσοστά ίασης εάν διαγνωστεί έγκαιρα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης