Εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014, 12:05
Εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS
Εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων και των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης σε θέματα που αφορούν στο HIV/AIDS διοργανώνουν σήμερα και αύριο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS (1η Δεκεμβρίου) στην Πλατεία Αριστοτέλους διανέμονται σήμερα έντυπο ενημερωτικό υλικό, προφυλακτικά και gadgets.

Αύριο, στις 19:30 στην Πλατεία Αριστοτέλους μπροστά από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» θα πραγματοποιηθεί η αφή κόκκινων κεριών που θα σχηματίζουν το κόκκινο κορδελάκι (redribbon), διεθνές σήμα ευαισθητοποίησης για το AIDS.

Η αφή κόκκινων κεριών θα πλαισιώνεται από χορευτικές παραστάσεις με τη συμμετοχή των σχολών χορού Line of Dance, Danza Fuerte και το Τμήμα Γυμναζομένων ΧΑΝΘ. Τη μουσική επένδυση των εκδηλώσεων με πιάνο ανέλαβε η παιδική χορωδία «Νέοι Μουσικοί χωρίς Σύνορα».

Τις δράσεις θα στηρίξουν με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους οι φοιτητές τους Τμήματος Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014, 12:08