Με απόλυτη επιτυχία, μέσα σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, διοργανώθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, τη Δευτέρα, η ημερίδα με  κεντρικό  θέμα: «Μεταμόσχευση: από το Μύθο στην Πραγματικότητα» σε συνεργασία με  τον  Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η   ημερίδα  ήταν  η  πρώτη   που πραγματοποιήθηκε  στα πλαίσια μιας  σειράς  εκδηλώσεων  που  θα  λάβουν χώρα και στα  υπόλοιπα  νοσοκομεία  της  χώρας  και  εντάσσεται  στο  πλαίσιο  της εκστρατείας  ενημέρωσης  που  έχει  κηρύξει  το  Υπουργείο Υγείας και  Κοινωνικής  Αλληλεγγύης για  τις  μεταμοσχεύσεις και  τη  δωρεά  οργάνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομιλητές ήταν η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, ο Οδυσσέας Βουδούρης, επίσης βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο Δημήτρης Γάκης, Αντιπρόεδρος Ε.Ο.Μ., διευθυντής ΕΣΥ Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και ο Κώστας Ωρολογάς, λήπτης μοσχεύματος.

Όλες οι εισηγήσεις, απόλυτα τεκμηριωμένες, έστειλαν με το καλύτερο τρόπο το μήνυμα για την μεγάλη σημασία της δωρεάς οργάνων και των μεταμοσχεύσεων.

Πηγή:peloponnisiaki
Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης