Την ευκαιρία να εργασθούν στη Γερμανία, θα έχουν την ερχόμενη Τρίτη 5 Απριλίου στην Αθήνα και την  Πέμπτη 7 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, οι Έλληνες γιατροί που το επιθυμούν και γνωρίζουν Γερμανικά στις ειδικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη που οργανώνουν ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο EURES και με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας.

Γιατροί αλλά και πτυχιούχοι της ιατρικής σχολής, που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία, θα μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με εργοδότες να δώσουν τα βιογραφικά τους και να μιλήσουν με τους εκπροσώπους γερμανικών κλινικών Katholische Kliniken im Kreis Klewe, LVR-Klinik Bedburg-Hau, Eisenmoorbad Bad Schmiedeberg, St. Ansgar-Klinikverbund και Saarland Kliniken Kreuznacher Diakonie οι οποίοι συμμετέχουν με την πρόθεση να προσλάβουν γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τις συνεντεύξεις, θα γίνουν και παρουσιάσεις των κλινικών ενώ ο Σύμβουλος EURES από τη Γερμανία θα παρέχει γενικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης στη Γερμανία.

Στην Αθήνα η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο AMALIA HOTEL (Λεωφ. Αμαλίας 8-10,) και στη Θεσσαλονίκη στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο (Αριστοτέλους 27, 4Ος όροφος) και θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι και από τις 15:00 έως τις 18:00 το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης