Ένα χάπι που αναμένεται να κάνει πάταγο από τον γυναικείο πληθυσμό, θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, καθώς οι επιστήμονες στη Βρετανία βρίσκονται ένα βήμα πριν τη δημιουργία του «γυναικείου Viagra». Το χάπι αυτό εκτός του ότι θα αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση, θα μειώνει και την όρεξη για φαγητό.

Προς το παρόν ονομάζεται ORL101 και περιέχει μια συνθετική εκδοχή της μελατονίνης. Η ορμόνη αυτή είναι υπεύθυνη για το χρώμα του δέρματος και τη ρύθμιση του βιολογικού ρολογιού, αλλά επηρεάζει επίσης τη σεξουαλικά επιθυμία και την όρεξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι επιστήμονες γνώριζαν ότι η μελατονίνη επηρεάζει τη σεξουαλική επιθυμία, γι’ αυτό και προσπαθούσαν να βρουν τον κατάλληλο τρόπο για να τη συμπεριλάβουν σε ένα χάπι και όχι να τη χορηγούν σε ενέσιμη μορφή.

Το χάπι θα έχει χρώμα ροζ και θα πρέπει να λαμβάνεται 15 λεπτά πριν τη σεξουαλική πράξη. Η επίδρασή του θα διαρκεί τουλάχιστον δύο ώρες, ενώ όταν λαμβάνεται στη σωστή δόση θα ενισχύει τη λίμπιντο φυσιολογικά, χωρίς να τη φτάνει σε υπερβολικά επίπεδα.

Ωστόσο, δεν θα είναι κατάλληλο για γυναίκες που παρουσιάζουν μειωμένη λίμπιντο λόγω προβλημάτων στη σχέση τους ή εξαιτίας του άγχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυκλοφορία του πιθανότατα να ξεκινήσει στα τέλη του 2015.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης