Η ανάπτυξη της τεχνολογίας στον τομέα της υγείας, μάς παρέχει ικανά μέσα για ολοένα πιο έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία. Η πρώιμη διάγνωση ορισμένων παθήσεων οδηγεί αναμφίβολα στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους, καθιστώντας την αξία του προληπτικού ελέγχου υγείας (check- up) ανεκτίμητη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκεί λοιπόν να αφιερώσουμε λίγη ώρα, μία φορά το χρόνο για βασικές προληπτικές εξετάσεις, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα οποιαδήποτε πάθηση και να γνωρίζουμε με ακρίβεια την κατάσταση της υγείας μας.

Το σύνολο βέβαια των προληπτικών εξετάσεων, δεν αρκεί να είναι απλά διαφορετικό ανά ηλικία και φύλο, θα πρέπει να είναι μοναδικό για κάθε άνθρωπο. Για το λόγο αυτό, στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ έχουμε δημιουργήσει επτά (7) νέους εξατομικευμένους προληπτικούς ελέγχους υγείας που ονομάζονται FIT2 Be Active.

Οι έλεγχοι FIT2 Be Active είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθένα, ανάλογα με το χώρο δραστηριοποίησής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, το FIT2WORK αποτυπώνει τη φυσική κατάσταση του εργαζόμενου και λαμβάνει οδηγίες ανάλογα με το είδος της εργασίας του, τα FIT2PLAΥ και FIT2PLAY ADVANCED έχουν δημιουργηθεί για όσους αθλούνται είτε περιστασιακά είτε σε καθημερινή βάση και λαμβάνουν βεβαίωση άθλησης, το FIT2SWIM αποτυπώνει τη φυσική κατάσταση του κολυμβητή και λαμβάνει σχετική ιατρική βεβαίωση, το FIT2DRIVE αφορά τον επαγγελματία οδηγό και ενημερώνεται για τους εξωτερικούς παράγοντες που τον επηρεάζουν, το FIΤ2TRAVEL έχει σχεδιαστεί για τον συχνό ταξιδιώτη ανάλογα με το μεταφορικό μέσο που χρησιμοποιεί ενώ το FIT2COOK αποτυπώνει τη φυσική κατάσταση του επαγγελματία μάγειρα και παρέχεται πιστοποιητικό υγείας.

Οι παραπάνω προληπτικοί έλεγχοι υγείας πραγματοποιούνται στα πλήρως οργανωμένα Τμήματα Προληπτικού Ελέγχου των Νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, τα οποίο λειτουργούν καθημερινά με ραντεβού. Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΥΓΕΙΑ στο www.hygeia.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 6867340 και 210 6869 143.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης