Ένας γυναικολόγος ανακρίνεται στην Ουκρανία ως ύποπτος για βίντεο που διέρρευσε σε site πορνό και δείχνει δεκάδες γυμνές γυναίκες ασθενείς να υπόκεινται σε γυναικολογική εξέταση. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο γυναικολόγος Βιάσεσλαβ Τριπόλκο είναι ύποπτος ότι πούλησε τα βίντεο από την κρυφή κάμερα των δεκάδων γυμνών γυναικών σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία προχώρησε στην ανάκριση του γιατρού μετά την ανώνυμη καταγγελία γυναίκας ότι είδε τον εαυτό της σε site για ενήλικες να υποβάλλεται σε υπερηχογράφημα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν κρυφή κάμερα στην κλινική του στην Οδησσό σε έρευνα που πραγματοποίησαν μετά την ανώνυμη καταγγελία γυναίκας ότι είδε τον εαυτό της σε site porno.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το στιγμιότυπο δείχνει δεκάδες γυναίκες να υποβάλλονται σε εξετάσεις και εμφανίζονται σε δημοφιλές σάιτ πορνό. Η αστυνομία ξεκίνησε προδικαστική έρευνα για την παραγωγή και τη διανομή της πορνογραφίας που επιφέρει ποινή έως επτά χρόνια.

Ο γυναικολόγος δεν έχει τεθεί υπό κράτηση ωστόσο δεν κάνει πλέον χειρουργεία στην κλινική καθώς το συμβόλαιό του ακυρώθηκε μετά το σκάνδαλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης