Οι 3 ασκήσεις που θα διώξουν μακριά το stress σου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013, 23:37
Οι 3 ασκήσεις που θα διώξουν μακριά το stress σου
Είστε στη δουλειά και νιώθετε πίεση από τις ευθύνες σας; Σε αυτό το άρθρο σας δίνουμε μερικές συμβουλές για να ηρεμήσετε από το στρες και να έχετε εσωτερική ηρεμία.

Το πρώτο, που πρέπει να κάνετε είναι να σταματήσετε ότι κάνετε και να φέρετε τα χέρια σας στην πρόταση (τα χέρια να είναι παράλληλα και να κοιτάνε ευθεία μπροστά, στο ύψος των ώμων). Από εκείνη τη θέση προσπαθήστε να τεντώσετε τα χέρια σας με διάθεση να μακρύνουν. Επίσης τα χέρια μπορούν να έρθουν στην έκταση (στο πλάι του κορμού, σε σχήμα σταυρού). Και από αυτή τη θέση θα πρέπει να έχετε τη διάθεση για να τεντώσετε τα χέρια σας και να κάνετε μικρές κυκλικές κινήσεις 10 μπροστά και 10 πίσω. Αυτές τις ασκήσεις μπορείτε να τις κάνετε εναλλάξ 4-5 φορές.

Περάστε στην περιοχή του αυχένα και κάντε μερικές εκτάσεις και κάμψεις (δηλαδή, φέρτε το σαγόνι σας στο λαιμό-μια φορά και την επόμενη-και φέρτε προς το πίσω μέρος του κεφαλιού, να έχει κατεύθυνση στη πλάτη σας) με αργές κινήσεις. Όλο αυτό να γίνει 10 φορές το ίδιο να κάνετε και στο πλάι με στόχο το αυτί να ακουμπήσει τον ώμο. Προσοχή εδώ! Απαγορεύονται οι κυκλικές κινήσεις του αυχένα.Διαβάστε περισσότερα στο govastileto...

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013, 23:37