Πρόληψη και θεραπεία

Η φυσιορρύθμιση αποτελεί την πιο νέα και εξελιγμένη ολιστική θεραπευτική μέθοδο, αφού προσεγγίζει τον άνθρωπο ως ένα πολύπλοκο βιολογικό σύστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στηρίζεται στην αρχή της διατάραξης της φυσιολογίας του ασθενή, που αποτελεί τη βάση κάθε ασθένειας, μέσω παθογόνων παραγόντων όπως είναι:

Οι τοξίνες (τροφικές, βαρέα μέταλλα, ραδιενέργεια, ενεργειακές, συναισθηματικές, ατμοσφαιρικές, ηλεκτρομαγνητικές, γαιοπαθητικές, ομοτοξίνες).

Η μείωση της ικανότητας του οργανισμού να τις διαχειρίζεται και να τις αποβάλλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μη κατάλληλη διατροφή.

Οι μη λειτουργικοί μηχανισμοί σκέψης και συναισθημάτων.

Ακόμη, θεωρεί πως η κατάσταση της υγείας ενός ανθρώπου (επηρεάζεται η λειτουργία του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο) διαμορφώνεται -πέρα των προηγουμένων- και από άλλους τέσσερις παράγοντες, που δημιουργούν τη μοναδική για κάθε άνθρωπο Συνάρτηση Υγείας.

Οι τέσσερις παράγοντες: Η γενετική προδιάθεση του οργανισμού, βάσει του γονιδιακού του υλικού του ανθρώπου. Ο τρόπος ζωής του (εργασία, διατροφή, κίνηση, προσλήψεις τοξικών υλικών κ.λπ.). Η ψυχονοητική του πραγματικότητα (που ο ίδιος έχει κατασκευάσει) και οι συναισθηματικοί μηχανισμοί αντίδρασης που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί στα εξωτερικά και εσωτερικά ερεθίσματα. Η ηλικία του.

Γιατί είναι καινοτόμος

Προσεγγίζοντας με άλλη φιλοσοφία τον ασθενή και δημιουργώντας τη μοναδική για κάθε άνθρωπο Συνάρτηση Υγείας, η Φυσιορρύθμιση εξατομικεύει το πρόβλημα και δρα καίρια και σε βάθος κατά της ασθένειας.

Αυτή «η καινοτόμος θεραπευτική μεθοδολογία» κατά Pissiger, που ονομάζεται «λεπτή ρύθμιση» (fine regulation), δεν απορρίπτει αλλά ενισχύει «τη σχετική με τη matrix διαδικασία αποτοξίνωσης» (καθαρισμός από τις τοξίνες του μεσοκυττάριου υγρού), που διεκπεραιώνεται από τις ρυθμιστικές θεραπευτικές ουσίες των βιολογικών σκευασμάτων, που είναι υπεύθυνες για τη δράση της αποτοξίνωσης και ρυθμίζουν τα διάφορα οργανικά συστήματα.

Τι ρόλο παίζει η Φυσιορρύθμιση στην πρόληψη και τη θεραπεία

Η απορρύθμιση της φυσιολογίας του ασθενή, που αποτελεί τη βάση κάθε ασθένειας, και η προσέγγιση στην αγωγή των ασθενών βασίζεται σε μία σφαιρική στρατηγική, στην οποία το νευρικό, το ενδοκρινικό και το ανοσοποιητικό σύστημα επικοινωνούν και συνεργάζονται μεταξύ τους και οποιαδήποτε θεραπευτική επίδραση σε ένα από αυτά προκαλεί αντίδραση και σε όλα τα άλλα.

Με τη Φυσιορρύθμιση ανοίγεται ένας καινούργιος δρόμος στην προληπτική και θεραπευτική ιατρική, με μοναδική αποτελεσματική θεραπευτική προσέγγιση να αποτελεί η εύρεση της συνάρτησης που γενούν ο τρόπος που διαταράσσεται η φυσιολογία του ασθενή, το γενετικό υλικό και η ηλικια του και η επέμβαση σε κάθε έναν από τους παράγοντες που την αποτελούν στη βάση μιας εξατομικευμένης θεραπευτικής προσέγγισης.

Την πλήρη ολιστική διάγνωση -από τι ακριβώς πάσχει ασθενής- την ακολουθούν συγκεκριμένα βήματα που έχουν στόχο όχι μόνο να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα, αλλά και να «προσανατολίσουν» τον οργανισμό, ώστε να μην ξαναεμφανίσει την ασθένεια.

Ο θεραπευτικός σχεδιασμός της Φυσικής Ρυθμιστικής Ιατρικής περιλαμβάνει τρεις φάσεις (θεραπευτικό τρίγωνο):

1. Αποτοξίνωση- απέκκριση (λαμβάνεται υπόψη και το Γαιοπαθητικό και Ηλεκτρομαγνητικό stress, που επηρεάζουν τον οργανισμό και είναι υπεύθυνοι, σε ένα σημαντικό μέρος της, στην τοξίνωση του ανθρώπου): «Η καλή αποτοξίνωση είναι ήδη ο μισός δρόμος προς μία καλή θεραπεία».

2. Εξισορρόπηση P.N.E.I. (Ψυχο-Νευρο-Ενδοκρινο- Ανοσοποιητικό)

3. Φυσιορρύθμιση οργάνων.

Τα θεραπευτικά σκευάσματα της green-life μπορούν να επιδράσουν σε κάθε στόχο εξατομικευμένα (πρωτογενή ή δευτερογενή αίτια της παθολογίας).

Συνοπτικά, με τη θεραπευτική μέθοδο της Φυσιορρύθμισης απομακρύνονται οι τοξίνες, αλλάζουν οι παθογόνοι παράγοντες που γεννούν την ασθένεια και δίνονται, αν χρειάζεται, συμπληρώματα διατροφής για να καλυφτούν ανάγκες του οργανισμού σε απαραίτητα στοιχεία.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το θέμα θα αναλυθεί στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα προαγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, 17:00 – 20:30 , στο Hotel The Athenian Callirhoe Exclusive 32 Kallirrois Av. & Petmeza Str., Αθήνα, και την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στη Θεσσαλονίκη με θέμα:”Φυσιορρύθμιση: Καινοτομία στην στοχευόμενη προληπτική και θεραπευτική ιατρική χωρίς παρενέργειες”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης