Πέτρος Σιδερέας

Το Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει με σκοπό την ανάδειξη και προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, οργάνωσε την ημερίδα με θέμα «Εξωσωματική Γονιμοποίηση & Ιατρικός Τουρισμός στην Ελλάδα» σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος είναι η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η Ελλάδα στον τομέα της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, στο βρετανικό κοινό και σε συνδυασμό με τα αδιαμφισβήτητα τουριστικά πλεονεκτήματα της χώρας.

Στην προσπάθεια αυτή συμπράττουν τα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού καθώς και σημαντικοί επιστήμονες με διεθνείς διακρίσεις.

Αποσκοπώντας να ενημερώσει για τους στόχους και τους σκοπούς αυτής της προσπάθειας, της οποίας οι εμπνευστές ευελπιστούν να συνεχίσει και σε άλλες μεγαλοπόλεις όλου του πλανήτη, φέρνοντας στην Ελλάδα όσο δυνατόν περισσότερους επισκέπτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» και τοποθετήθηκαν ο Υπουργός Υγείας κ. Κουρουπλής, η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κα. Κουντουρά, καθώς και διακεκριμένοι επιστήμονες. Προσκεκλημένος ήταν και ο Υφυπουργός δοικητικής μεταρρύθμισης κ. Κατρούγκαλος, ο οποίος όμως την ίδια ώρα βρισκόταν στη Βουλή για τη συζήτηση στην Ολομέλεια, νόμου, ο οποίος άπτεται των ζητημάτων του υπουργείου του. Η ημερίδα απευθυνόταν κατά κύριο λόγω σε Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού, αλλά και εγχώρια, με σκοπό να παρουσιάσουν την «εκστρατεία» που οι εμπνευστές της διοργανώνουν στο Λονδίνο, σε πρώτη φάση, και σε άλλες πόλεις στη συνέχεια.

Διοργάνωση: Koufalis media corp

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης