Μπορεί η κούραση να είναι ένα σημάδι των καιρών που ζούμε και της σκληρής πραγματικότητας αλλά όταν γίνεται μόνιμη ενδεχομένως να απειλείται η υγεία μας.

Αν κοιμάστε και ξυπνάτε κουρασμένοι και όλη την ημέρα νιώθετε έντονα το αίσθημα της κόπωσης τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά χωρίς να κάνετε ιδιαίτερα εξαντλητική ζωή τότε η κούραση σας αρρωσταίνει.
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Βρετανική ιατρική Επιθεώρηση απέδειξε μεταξύ άλλων ότι για την κατάσταση αυτή ευθύνονται τρεις απλές καθημερινές συνήθειες οι οποίες πυροδοτούν το αίσθημα της εξάντλησης και αν τις αλλάξουμε μπορούμε να δούμε κάποια σημάδια βελτίωσης.
Μια από αυτή είναι η υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης και ζάχαρης οι οποίες αντί να «ξυπνήσουν» τον οργανισμό, προκαλούν διαταραχές του σακχάρου στο αίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ειδικοί επισημαίνουν πως αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες και εντάσσοντας στο καθημερινό διαιτολόγιο φρούτα, λαχανικά και περισσότερη άπαχο κρέας η κούραση θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά.Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης