Σε  ταλαιπωρούν συχνά οι πόνοι στα γόνατα, στους ώμους ή στα άκρα; Να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος. Αυτά τα συμπτώματα ταλαιπωρούν τουλάχιστον έναν στους πέντε ανθρώπους, αφού περιορίζουν την κινητικότητα των αρθρώσεών τους σε «μικρές ή μεγάλες» καθημερινές δραστηριότητες. Πολλοί είναι δυστυχώς οι παράγοντες που σχετίζονται με τους πόνους στις αρθρώσεις, όπως η ηλικία και ο τρόπος ζωής.  Η εμφάνισή τους δεν αποτελεί εξ ορισμού ανησυχητικό φαινόμενο, ιδίως στην περίπτωση που οι ενοχλήσεις δεν είναι χρόνιες ή έντονες. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν σημαίνει, ότι δεν πρέπει να προλάβουμε τα χειρότερα. Η  λήψη μέτρων για την πρόληψη της επιβάρυνσης των αρθρώσεων θεωρείται πλέον αναγκαία, καθώς η έλλειψη φροντίδας μπορεί να οδηγήσει σε πολύ πιο σοβαρές παθήσεις στο μέλλον.

Οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση πόνου στις «κλειδώσεις» του σώματος μπορεί να είναι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Η έλλειψη κίνησης
  • Η κακή στάση του σώματος
  • Η απουσία φυσικής άσκησης
  • Οι ανθυγιεινές  διατροφικές συνήθειες

και δύνανται να προκαλέσουν φθορά στους αρθρικούς χόνδρους. Αυτή η σταδιακή αλλοίωση μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμα προβλήματα στις αρθρώσεις

Πώς το κολλαγόνο φροντίζει την άρθρωση

Πώς λοιπόν είναι εφικτό να σταματήσει αυτή η συνεχής φθορά του αρθρικού χόνδρου; Η απάντηση  στο ερώτημα βρίσκεται στο Κολλαγόνο Τύπου ΙΙ, το οποίο είναι η μεγαλύτερη σε ποσότητα πρωτεΐνη στον ανθρώπινο οργανισμό και βρίσκεται σχεδόν σε όλους τους ιστούς, αποτελώντας τον ενδιάμεσο χώρο, με ισχυρό συνεκτικό ρόλο. Το κολλαγόνο παράγεται στον οργανισμό με τη βοήθεια της βιταμίνης C και των πρωτεϊνών που προσλαμβάνονται από τις ζωικές τροφές. Μετά την ηλικία των 30 ετών, η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται, με αποτέλεσμα την εμφάνιση προβλημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη λύση σε αυτήν τη μείωση δίνει το ALTION Osteo®, το οποίο είναι ένα κλινικά μελετημένο συμπλήρωμα διατροφής, που περιέχει θειική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, υδρολυμένο κολλαγόνο, μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM), L-καρνιτίνη, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C. Απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στις αρθρώσεις και στους χόνδρους και ψάχνουν εναλλακτική λύση για την φροντίδα των αρθρώσεων χωρίς παρενέργειες.

Αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής

Το κολλαγόνο τύπου ΙΙ που προσλαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής, διευκολύνει την εύκολη απορρόφησή του από τον ανθρώπινο οργανισμό και βοηθά στο να σταματήσει η σταδιακή φθορά του αρθρικού χόνδρου. Η ημερήσια δόση στα φακελάκια του ALTION Osteo® περιέχει MSM, γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του και L-καρνιτίνη, που συμβάλλει με τη σειρά της στη μυϊκή ενδυνάμωση γύρω από την περιοχή των αρθρώσεων με σκοπό τον περαιτέρω περιορισμό του πόνου.

Σε συνδυασμό με τη φυσική άσκηση και την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, που περιλαμβάνει τροφές που βελτιώνουν την κατάσταση του οργανισμού, η λήψη του αποτελεσματικού συμπληρώματος διατροφής δρα θετικά στην ενίσχυση οστών και υγιών αρθρώσεων.

Κάθε συσκευασία ALTION Osteo® περιλαμβάνει περιέχει 30 φακελάκια, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ενός μήνα με τον πιο γρήγορο, πρακτικό και εύγεστο τρόπο. Το περιεχόμενο διαλύεται σε ένα ποτήρι νερό και, σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαφορετική συμβουλή από το θεράποντα ιατρό του ασθενή ή τον φαρμακοποιό, συνιστάται να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης, καθώς και να μη λαμβάνεται από ανθρώπους, που έχουν αλλεργία στα οστρακοειδή και στα ψάρια.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης