Θορυβημένοι οι Πατρινοί υπό τον φόβο εξάπλωσης του κορωνοϊού στην περιοχή, μετά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην Ιταλία, η οποία μετρά ήδη 4 νεκρούς με τα κρούσματα συνεχώς να αυξάνονται.

Από το πρωί της Δευτέρας, αρκετοί πολίτες επισκέφθηκαν φαρμακεία της Πάτρας, προκειμένου να προμηθευτούν μάσκες, ως μέτρο πρόληψης και προστασίας από τον ιό. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το μεσημέρι σε αρκετές περιπτώσεις τα αποθέματα εξαντληθηκαν, με φαρμακοποιούς να είναι σε επικοινωνία με φαρμακευτικές αποθήκες των Αθηνών, για αποστολή νέων παρτίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ιδια ώρα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικιλίας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη σύσκεψη παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Κορονοϊό, συνέστησε ψυχραιμία, δηλώνοντας πως η χωρα έχει θωρακιστεί.

Στην Πάτρα σήμερα αναμένονται κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), όπου το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί ενημέρωση Εποπτών Δημόσιας Υγείας, για τον Κορονοϊο μετά τον συναγερμό που έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Υπουργείου Υγείας, κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων στη γειτονική Ιταλία. Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα μέτρα πρόληψης αναφορικά με το λιμάνι της Πάτρας και όχι μόνο, αναφορικά με τις αφίξεις από την Ιταλία, όπου ήδη κατεγράφησαν δυο θάνατοι ανθρώπων και τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς,

Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tempo24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης