Νέο πρόγραμμα ενημέρωσης της Novartis Oncology για γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015, 19:21
Νέο πρόγραμμα ενημέρωσης της Novartis Oncology για γυναίκες με καρκίνο του μαστού
Το Τμήμα Ογκολογίας της Novartis παρουσίασε σήμερα το νέο πρόγραμμα ενημέρωσης για γυναίκες με καρκίνο του μαστού: «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!». Το πρόγραμμα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος και σε συνεργασία με τους συλλόγους ασθενών «Αγκαλιάζω», «Άλμα Ζωής» και «Κ.Ε.Φ.Ι.», καθώς και την Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας & Έρευνας «Sonora».

Το πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» αποτελεί μία μοναδική πρωτοβουλία που προσεγγίζει την γυναίκα ασθενή με ολιστικό τρόπο παρέχοντας της τα απαραίτητα εργαλεία τα οποία θα την βοηθήσουν να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή «Σχολή Δύναμης» που γνωρίζει καλά τις πραγματικές ανάγκες της γυναίκας ασθενούς και έχει στόχο την στήριξη και την συναισθηματική ενδυνάμωσή της.

Ιωάννης Μούντζιος: Ογκολόγος – Παθολόγος & Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ-  Κατερίνα Κόντζαλη – Διευθύντρια Επικοινωνίας της Novartis Oncology-Χάρις Αλεξίου

Το πρόγραμμα στηρίζει η ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015, 19:25