Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η φροντίδα της υγείας μέσα από τη διατροφή, ήταν συνώνυμη με τη στέρηση της απόλαυσης στη γεύση. Σήμερα, μας δίνεται η δυνατότητα της απενοχοποιημένης απόλαυσης μέσα από προϊόντα διατροφής που συμβάλλουν παράλληλα και στην υγεία μας, στο πλαίσιο ενός τρόπου ζωής που εκτός από σωστή διατροφή περιλαμβάνει και την άσκηση.

Αυτές ακριβώς τις αρχές πρεσβεύει και το Becel ProActiv, ο διατροφικός σύμμαχος της καρδιάς μας, με μια σειρά γευστικών προϊόντων που μας βοηθούν να διατηρούμε χαμηλά τα επίπεδα της χοληστερίνης, έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την υγεία της καρδιάς μας. Και αυτό γιατί τα προϊόντα Becel ProActiv περιέχουν φυτικές στερόλες, που μειώνουν τη χοληστερίνη 7-12,5% σε 2-3 εβδομάδες, στο πλαίσιο πάντα μια ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγαπημένη μάρκα είναι πάντα μπροστά, ανοίγοντας το δρόμο με ενέργειες και δράσεις που επικοινωνούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Με αυτόν τον τρόπο το Becel ProActiv μας προτρέπει να τρεφόμαστε υγιεινά, να βάλουμε περισσότερη φυσική δραστηριότητα στη ζωή μας αλλά και να αποκτήσουμε μια πιο θετική ψυχολογία έτσι ώστε να μπορούμε πάντα να κρατάμε την καρδιά μας … σε φόρμα!

Γνωρίστε, λοιπόν, σήμερα κιόλας την οικογένεια Becel ProActiv www.becelproactiv.gr/proionta/ που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από απολαυστικά προϊόντα, όπως προϊόντα επάλειψης, ροφήματα γιαουρτιού, γάλατα με χαμηλά ή χωρίς καθόλου λιπαρά, καθώς και επιδόρπια γιαουρτιού. Μάλιστα, αν μπείτε στο www.becelproactiv.gr/sintages θα βρείτε υγιεινές, πεντανόστιμες συνταγές αλλά και tips για το πώς να τις εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή! Βecel ProActiv, ο διατροφικός σύμμαχος της καρδιάς μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης