Την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Επαγγελματικού Συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας στην Αθήνα. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Συμβουλίου έγιναν στο πλαίσιο των εργασιών του 31oυ Πανελλήνιου Συνεδρίου Χειρουργικής και διεθνούς forum που έλαβε χώρα στην Αθήνα.

Εξελέγησαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόεδρος ο κ. Μιλτιάδης Παπασταματίου,
Αντιπρόεδρος ο κ. Νικόλος Μπλιούρας,
Γραμματέας ο κ. Νικόλαος Αλεξάκης,
Ταμίας ο κ. Γεώργιος Γαλατερός,
και Σύμβουλοι
οι κ. κ. Σταύρος Καρακόζης, Ανδρέας Πριόβολος και Δημήτριος Χατζάκης.

Στόχος του Επαγγελματικού Συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας είναι η προαγωγή των ευρύτερων επαγγελματικών θεμάτων των μελών της, η με κάθε σύννομο τρόπο προστασία της ειδικότητας, η προαγωγή και αναβάθμιση της χειρουργικής ειδικότητας, καθώς και η εκπροσώπηση της χώρας μας στα οικεία όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Η Συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο είναι δεδομένη και ουσιαστική με σκοπό την επίτευξη των στόχων της Εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο Συμβούλιο αποφασίσθηκε ομόφωνα να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν στο πλαίσιο των εργασιών του ομάδες με σκοπό την προαγωγή και αναβάθμιση της χειρουργικής ειδικότητας : 1. Αρμόδια ομάδα με πρωτεύοντα ρόλο εφαρμογής επαγγελματικών θέσεων των Χειρουργών στην υγεία 2. Ομάδα ασφάλειας ασθενών και βελτίωσης ποιότητας. 3. Ομάδα κωδικοποίησης γενικής χειρουργικής και αποζημιώσεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης