Ο καφές «φρενάρει» τη δημιουργία μικροβιακής πλάκας στα δόντια, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα να χρειαστεί κάποιος σφραγίσματα. Σε αυτό το συμπέρασμα, ενθαρρυντικό για τους φανατικούς φίλους του καφέ, κατέληξε μια νέα βραζιλιάνικη επιστημονική έρευνα.

Όμως πρέπει κάποιος να τον πίνει δυνατό και χωρίς ζάχαρη, κρέμα ή γάλα, αν θέλει να προφυλάξει τα δόντια του (τώρα, βέβαια, αν μένει μετά άυπνος, είναι άλλο θέμα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης