Βρισκόμαστε ήδη, πριν το καλοκαίρι, που το περιμέναμε με λαχτάρα, από τότε που το προηγούμενο τελείωσε; Φροντίστε να κάνετε αυτά που πρέπει και να ελέγξετε το βάρος σας πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, όπου αναγκαστικά, λόγω των συνθηκών, θα ξεφύγετε και οι διατροφικές σας ατασθαλίες, θα είναι στην ημερησία διάταξη..; Οι μέρες του «Θα ξεκινήσω αύριο» πρέπει να έχουν ήδη τελειώσει για τον καθένα και την καθεμία από εμάς.

Τα πρώτα 5-8 κιλά είναι συχνά τα πιο δύσκολα να χαθούν και αυτό διότι το σώμα αρνείται να υπακούσει, μιας και νοιώθει βολεμένο και ο μεταβολισμός έχει μνήμη και θυμάται τις άπειρες ταλαιπωρίες, στις οποίες τον έχετε υποβάλει, στην προσπάθειά σας να απωλέσετε κάποια περιττά κιλά, από μαγικές δίαιτες που κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι με φωτοτυπίες, ή κάτι που διαβάσατε σε κάποιο ένθετο. Οι νέες συνήθειες που απαιτούνται για να τεθεί σε κίνηση ο μηχανισμός του ορθού ελέγχου του βάρους, είναι αρκετά διαφορετικές από τον τρόπο που έχετε επιλέξει να λειτουργείτε έως σήμερα. Μάλλον, έχετε κάνει άπειρες προσπάθειες… να γυμνάζεστε δυο-τρεις φορές την εβδομάδα και να τρώτε λιγότερο από τη συνηθισμένη μερίδα σας… αλλά δεν έχετε δει ακόμα ορατά αποτελέσματα, οπότε τώρα αυτός ο στόχος του πραγματικού ελέγχου του βάρους να φαίνεται μακρινός και εσείς να έχετε απογοητευθεί.
Αν θέλετε αποτελέσματα, θα πρέπει να κάνετε μερικά εξαιρετικά απλά πράγματα, που δεν απαιτούν καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, αλλά μόνο απόφαση και δέσμευση απέναντι στον εαυτό σας. Πιστέψτε με και κάντε την εμπειρία σας για 30 μόνο ημέρες, κάθε μέρα, παραμένοντας όμως πιστοί στο στόχο που θέσατε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσπαθήστε να ξεκινήσετε χωρίς κανένα άγχος, αλλά να συνειδητοποιήσετε πως ήρθε η ώρα να βάλετε στη μάχη ισχυρότερα όπλα και να πετύχετε αυτόν τον στόχο, σε κάθε περίπτωση.
Αξίζει να το κάνετε και μπορείτε να το κάνετε! Στη ζωή δεν υπάρχει «μπορώ» ή «δεν μπορώ», αλλά μόνο «θέλω» ή «δεν θέλω»!

Μην ξεχνάτε όμως, πως για να μπορέσετε να ελέγξετε το βάρος σας αποτελεσματικά και σύντομα… πρέπει να τρώτε, αλλά όχι μόνο αυτό, διότι δεν είναι αρκετό!

• Πρέπει να πίνετε καθημερινά, τουλάχιστον 10-15 ποτήρια καλό, θρεπτικό και ενεργοποιημένο νερό, στα πρότυπα του ορθομοριακού νερού της βουνίσιας πηγής… Χωρίς σωστό και αρκετό νερό, όλα τα άλλα, είναι καταδικασμένα να αποτύχουν… Θυμηθείτε όμως, πως για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα ήταν έξυπνο, αν μπορούσατε να πίνετε δύο ποτήρια νερό όταν ξυπνάτε και δύο ποτήρια νερό, 10 λεπτά πριν το οποιοδήποτε γεύμα σας.
• Για τις 30 ημέρες αυτές της προσπάθειας για τον έλεγχο του βάρους σας, καλό θα ήταν να τρώτε τρεις φορές την ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Πρωινό: χυμός από φρέσκα φρούτα και λαχανικά και 4-5 ασπράδια αυγού με φέτες ντομάτα
• Μεσημεριανό: οτιδήποτε επιθυμείτε σε βραστά, ατμού, ψητά ή μαγειρευτά, ή σε σούπες, λαχανικά και ευτυχώς η ελληνική κουζίνα διαθέτει χιλιάδες τέτοιες συνταγές! . (Μερίδα κανονική εστιατορίου)
• Βραδινό: οτιδήποτε επιθυμείτε σε βραστά, ατμού, ψητά ή μαγειρευτά, ή σε σούπες, λαχανικά όπως το μεσημέρι. (Μερίδα κανονική εστιατορίου)

• Μισή ώρα με μία τουλάχιστον την ημέρα περπάτημα ή διάδρομο αν διαθέτετε.
• Λήψη καθημερινά, πρωί-μεσημέρι-βράδυ μιας πολυθρεπτικής ορθομοριακής φόρμουλας για «optimum» αποτέλεσμα, από αυτές που υπάρχουν στο εμπόριο και είναι 100% φυσικές, χωρίς χημικά έκδοχα ή χημική παρασκευή των βιταμινών, καθώς και χωρίς χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.

Μετά από αυτές τις ημέρες μπορείτε να επανέλθετε στην πρότερη διατροφή σας, χωρίς όμως υπερβολές. Όταν μια μέρα αισθανθείτε πως κάπου υπερβάλατε, τότε προχωρήστε την επομένη, σε διορθωτικές ενέργειες, με γεύματα λαχανικών και η ατασθαλία θα εξουδετερωθεί, χωρίς καμία επίπτωση.

Καλό καλοκαίρι, με αρκετό και θρεπτικό ορθομοριακό νερό, όπως έπιναν οι πρόγονοί μας και αν δεν μπορείτε να πάτε σε βουνίσιες πηγές… φέρτε τις στο σπίτι σας, επιλέγοντας ένα φίλτρο για καθαρισμό αλλά και εμπλουτισμό ταυτόχρονα του νερού, από εκείνα που υπάρχουν στην αγορά, προσθέτοντας ήπια άσκηση και κυρίως πολύ καλή διάθεση στη ζωή σας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης