Όταν ο πόνος στις αρθρώσεις είναι αρκετά ενοχλητικός, καταφεύγεις στις λιγοστές επιλογές που έχεις για να τον αντιμετωπίσεις με φυσικό τρόπο. Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που οδηγούν σε αυτό το ανυπόφορο σύμπτωμα, που λέγεται πόνος στις αρθρώσεις, είναι οι παρακάτω:

  • H έλλειψη άσκησης
  • Η μη ισορροπημένη διατροφή
  • Η γενικότερη έλλειψη Βιταμινών & Ιχνοστοιχείων

Μία φυσική και αποτελεσματική λύση είναι η κατανάλωση ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία έχουν μελετηθεί εξονυχιστικά για να προσφέρουν αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις. Μεταξύ αυτών, το κλινικά μελετημένο συμπλήρωμα διατροφής ALTION Osteo, το οποίο περιέχει 1500 mg ΜSM, θειική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, L-καρνιτίνη, υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου ΙΙ, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

MSM – Αντιφλεγμονώδης Δράση

Το ALTION Osteo απευθύνεται σε όσους ταλαιπωρούνται, ανεξαρτήτως ηλικίας, από ενοχλήσεις στις αρθρώσεις και στους χόνδρους. Το MSM είναι το συστατικό, που συμβάλλει στην αντιμετώπιση του οιδήματος, ενώ την ίδια στιγμή καταπολεμά τον πόνο με ασφάλεια και επαναφέρει την ευκαμψία στους μύες.

Παράλληλα, η συμπληρωματική πρόσληψη ης L-καρνιτίνης προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση, με αποτέλεσμα οι αρθρώσεις να στηρίζονται καλύτερα στους μύες, ώστε να περιορίζεται το αίσθημα του πόνου. Οι δράσεις και οι ιδιότητες της L-καρνιτίνης για την αύξηση των επιπέδων ενέργειας στον οργανισμό, όμως, είναι πολλές, Μπορεί ο κύριος ρόλος της να είναι η διαμεσολάβηση σε διάφορα μονοπάτια του μεταβολισμού για την παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια των κυττάρων, ωστόσο η L-καρνιτίνη έχει, μεταξύ άλλων, την ιδιότητα να μπορεί να αποθηκεύεται στους μύες και να αυξάνει την αντοχή τους. Γεγονός πολύ σημαντικό όταν παρατηρείται ατροφία στον μυ σε περιπτώσεις δυσκαμψίας λόγω πόνου στις αρθρώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσική αντιμετώπιση του πόνου

Σε συνδυασμό με τη σωματική άσκηση και τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών, η κατανάλωση του αξιόπιστου συμπληρώματος ALTION Osteo μπορεί να ανακουφίσει δραστικά από την ταλαιπωρία του ενοχλητικού πόνου των αρθρώσεων, απαλλάσσοντας από τη μυϊκή κόπωση που προκαλείται μετά από απαιτητικές δραστηριότητες της καθημερινότητας.

Όταν, λοιπόν, ο πόνος στις αρθρώσεις «επιμένει», με ένα φακελάκι ALTION Osteo την ημέρα, η συνιστώμενη ημερήσια δόση μπορεί να δράσει αποτελεσματικά και να απαλύνει από τις ενοχλήσεις με φυσικό και πρακτικό τρόπο. Αναβαθμίζοντας έτσι, την ποιότητα ζωής χωρίς τη δυσκαμψία, που οφείλεται στη μηχανική καταπόνηση των αρθρώσεων. Το ALTION Osteo διευκολύνει αποδεδειγμένα τη διατήρηση της ευελιξίας των αρθρώσεων και προάγει την άνεση στην καθημερινή κίνηση.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ.: 84197/03-10-2017

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

*** VI-90301-ALTION-7/2019

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης