Νιώθετε έντονα το αίσθημα της κόπωσης καθημερινά, παρόλο που τρέφεστε σωστά και κοιμόσαστε ικανοποιητικά; Ακόμα κι αν γυμνάζεστε τακτικά, ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ο οργανισμός σας μπορεί να φθάσει σε σημείο να μη διαθέτει τα κατάλληλα αποθέματα ενέργειας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις καθημερινές απλές υποχρεώσεις. Κατά συνέπεια, η κούραση και η ατονία κάνουν την εμφάνισή τους και δύσκολα τις «ξεφορτώνεστε».

Full – Energy κάθε μέρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας θρεπτικός «σύμμαχος» έρχεται να σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες, ώστε να καταφέρετε να ανακτήσετε τη χαμένη σας ευεξία με απόλυτα φυσικό τρόπο. Ο λόγος για το ολοκληρωμένο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής ALTION Tonovit® ενισχυμένο με ωμεγα-3 λιπαρά οξέα, το οποίο προσφέρει την πλήρη κάλυψη των διατροφικών σας κενών, παρέχοντας έτσι την ενέργεια και την ευεξία που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί στο 100%!

Χάρη στην ιδιαιτέρα πλούσια σύνθεσή του σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, εκχύλισμα Panax Ginseng, συνένζυμο Q10, 13 βιταμίνες και 8 μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την αποτελεσματική βελτίωση των ενεργειακών σας επιπέδων. Το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής ALTION Tonovit® εξασφαλίζει την καθημερινή παραγωγή ενέργειας για τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης που αισθάνεται το μυαλό και το σώμα.

Ενεργειακή ώθηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ξεκούραστη καθώς οι μαλακές κάψουλες ALTION Tonovit® «εξουδετερώνουν» τις συνέπειες βλαβερών συνηθειών, όπως το κάπνισμα, η λανθασμένη διατροφή, η έλλειψη ύπνου και η απουσία φυσικής άσκησης, δίνοντας την απαραίτητη ενεργειακή ώθηση για να ολοκληρώσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, για να κάνετε μία βραδινή βόλτα ή για να τακτοποιήσετε το ακατάστατο σπίτι σας, μετά από μία πολύ κουραστική ημέρα στο γραφείο και το γυμναστήριο.

Χωρίς να χρειάζεται, λοιπόν, να προσαρμόζετε το καθημερινό σας πρόγραμμα σύμφωνα με τα ενεργειακά σας αποθέματα, με μία κάψουλα ALTION Tonovit® ημερησίως μετά το γεύμα, το πρωινό ξύπνημα γίνεται πιο εύκολο από ποτέ και η εκδήλωση της συσσωρευμένης κούρασης στο τέλος της εβδομάδας, παρελθόν.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ.: 63535/12-06-2018

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

*** VI-90302-ALTION-7/2019

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης