Ψηφιακή απεικόνιση του γυναικείου οργασμού

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011, 10:31
Ψηφιακή απεικόνιση του γυναικείου οργασμού
Για πρώτη φορά ειδικοί κατάφεραν να απεικονίσουν, με τη βοήθεια της τεχνολογίας φυσικά, το… «άβατο» του γυναικείου οργασμού. Στο Πανεπιστήμιο Rutgers του New Jersey οι ειδικοί αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά με ό,τι αποτέλεσε μέχρι τώρα το αίνιγμα της ανθρώπινης φύσης και συγκεκριμένα της γενετήσιας ηδονής, τη σεξουαλική κλίμακα της γυναίκας.

Οι ειδικοί κατάφεραν να απεικονίσουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο γυναικείος εγκέφαλος τον οργασμό, κάτι που μέχρι σήμερα οι σεξολόγοι δεν είχαν καταφέρει να προσεγγίσουν σε ερευνητική και κλινική πρακτική.

Έτσι λοιπόν χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά εγκεφαλογραφήματα με πραγματικές απεικονίσεις εγκεφάλων των γυναικών κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου του οργασμού, της κλιμάκωσης, του peak- ενός ή επαναλαμβανόμενου-, και της σταδιακής επαναφοράς του σώματος στα φυσιολογικά επίπεδα από τα… πελάγη της ηδονής.

Δημιουργήθηκε η πρώτη ταινία που στηρίχθηκε στα sequels των αληθινών σλάιντς των εγκεφάλων με βιωματικό live οργασμό και το θέμα έγινε hit σε εργαστήρια, επιστημονικά και ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου.

Κανένα επιστημονικό συμπέρασμα δεν ανακοινώθηκε επί του παρόντος. Το πώς ενεργοποιούνται οι γυναικείες εγκεφαλικές περιοχές για να επιτύχουν τη «συμφωνία των αισθήσεων», όπως την ονόμασαν οι ερευνητές, με την ένταση, τον ρυθμό της κλιμάκωσης, και τη διακλάδωση στα εγκεφαλικά μονοπάτια, αυτό είναι μια άλλη άβυσσος, παραδέχθηκαν οι ειδικοί.

Παρακολουθήστε το σχετικό video:


Πηγή: lifo.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011, 10:44