Σε λειτουργία το τμήμα φυσικοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, 07:30
Σε λειτουργία το τμήμα φυσικοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας
Ξεκίνησε πρόσφατα η λειτουργία εξειδικευμένου τμήματος φυσικοθεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης σύγχρονου εξοπλισμού.

Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό υποστηρίζει καθημερινά ασθενείς με παθολογικές καταστάσεις, μυοσκελετικές κακώσεις και τραυματισμούς, νευρολογικές παθήσεις, καθώς και σύνδρομα ή άλλα νοσήματα που παρεμποδίζουν τη λειτουργική καθημερινότητά τους.

Εκτελούνται, επίσης, ολοκληρωμένες φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες με εξατομικευμένα πρωτόκολλα και πράξεις όπως κινησιοθεραπεία, ηλεκτροθεραπεία, υπέρηχο κ.ά., που στόχο έχουν την ταχύτερη επανένταξη του ασθενούς σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.

Παράλληλα και σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Γ. Ν. Θήρας, παρέχεται άμεση αξιολόγηση και συμβουλευτική παρέμβαση, ώστε να ακολουθείται η ορθότερη θεραπευτική αγωγή με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση της υγείας των ασθενών.

«Το Γ.Ν Θήρας διατηρεί και ενισχύει τον δημόσιο χαρακτήρα του, παρέχοντας τις υπηρεσίες του στο πλαίσιο των συμβάσεών του με τον ΕΟΠΠΥ σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.) και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Δ.Φ.Υ)» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ: atlantea.news

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, 09:22