Στις 11/5/2016 στη Νέα Ζηλανδία η παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για το κάπνισμα «Ένα Δισεκατομμύριο Ζωές»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Απριλίου 2016, 17:21
Στις 11/5/2016 στη Νέα Ζηλανδία η παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για το κάπνισμα «Ένα Δισεκατομμύριο Ζωές»
Στις 11 Μαΐου του 2016 στη Νέα Ζηλανδία θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα του αναμενόμενου ντοκιμαντέρ «Ένα Δισεκατομμύριο Ζωές», που αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τις επερχόμενες απώλειες ανθρώπινων ζωών που μετρώνται πλέον σε εκατοντάδες εκατομμύρια και προκαλούνται από το κάπνισμα, σε συνδυασμό με την πολεμική που δέχεται η πιο εύκολη και ασφαλή εναλλακτική του, το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Το ντοκιμαντέρ «A Billion Lives» («Ένα Δισεκατομμύριο Ζωές») έχει μετατραπεί σε ολόκληρο κίνημα. «Πρόκειται για έναν συνασπισμό ανθρώπων που πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους να πεθάνουν εξαιτίας των χρημάτων και της διαφθοράς. Είναι μια Ιδέα, ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν την ελευθερία να επιλέγουν ασφαλή υποκατάστατα του τσιγάρου. Είναι μια πρόκληση να αλλάξει το στάτους κβο», αναφέρουν οι δημιουργοί του, ενώ ο διευθυντής και παραγωγός του, Aaron Biebert παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο zougla.gr.

Διαβάστε τη συνέντευξη:«Ταξιδέψαμε σε 4 ηπείρους για να κάνουμε τα γυρίσματα, αφήσαμε όμως μια περιοχή που αντιμετωπίζει διαρκώς τη φρίκη των θανάτων που προκαλούνται από το κάπνισμα: την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Νοτιοανατολική Ασία. Αυτό θα αλλάξει στις 11 Μαΐου. Ανυπομονούμε να ρίξουμε φως σε αυτή την τόσο δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί ειδικά εκεί: οι 2 στους 5 νεοζηλανδούς ιθαγενείς καπνίζουν, ενώ οι μισοί καπνιστές του κόσμου βρίσκονται στην Ασία. Πρόσφατα μάλιστα φυλακίστηκε ένας Αυστραλός επειδή πουλούσε τεχνολογία που σχετίζεται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο», αναφέρουν οι δημιουργοί του, εν όψει της παγκόσμιας πρεμιέρας, η οποία θα περιλαμβάνει συνέδριο και επιστημονικές ενημερώσεις σχετικά με το ζήτημα...

Δείτε το τρέιλερ στα ελληνικά:

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Απριλίου 2016, 17:23