Να συνεχίσουν να στηρίζουν με τις προσφορές τους το Κοινωνικό Φαρμακείο της Αγίας Παρασκευής, καλεί  πολίτες, αλλά και φορείς της πόλης, ο Δήμος, προκειμένου, η κοινωνική να  εξακολουθήσει να στηρίζει με τη σειρά τους πολίτες που έχουν ανάγκη αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε φαρμακευτικά σκευάσματα.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, το Κοινωνικό Φαρμακείο είναι μία από τις δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, η οποία λειτουργεί στον Δήμο μας, μαζί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Μαγειρείο, από το 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Κοινωνικό Φαρμακείο έχει γνωρίσει μεγάλη απήχηση στην τοπική κοινωνία, γεγονός που μαρτυρά τόσο η συμμετοχή πολιτών , οι οποίοι ωφελούνται των υπηρεσιών του, όσο και η συμβολή δωρητών φαρμακευτικού υλικού είτε πρόκειται για απλούς πολίτες ή επαγγελματίες φαρμακοποιούς ή φαρμακευτικές εταιρείες.

Η συμβολή του στην αντιμετώπιση προβλημάτων πρόσβασης σε φαρμακευτικά σκευάσματα είναι αδιαμφισβήτητη. Ενδεικτικά, έχουν εξυπηρετηθεί 1375 πολίτες  από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι σήμερα.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο εδρεύει στην οδό Χειμάρας 22, με ωράριο λειτουργίας 8.00-16.00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6547700. Πληροφορίες: Ρουμελιώτη Κυριακή, Κοινωνική Λειτουργός, Συντονίστρια Κοινωνικού Φαρμακείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης