Το νέο φυτικό σιρόπι ενηλίκων από την Bennett Φαρμακευτική Α.Ε., που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του κρυολογήματος, όπως βήχας και καταρροή, καταπραΰνει τον ερεθισμένο λαιμό και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, αφού περιλαμβάνει στη σύνθεσή του και Βιταμίνη C 1.000 mg.

Λόγω της ειδικής φυτικής σύνθεσής τους έχει αντιβηχική, βλεννολυτική, μαλακτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Η επιλογή των φυσικών συστατικών του βασίστηκε στις αναφορές του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMEA), της Ευρωπαϊκής Επιστημονικής Συνεργασίας για Φυτοθεραπεία (ESCOP) και της Εθνικής Φαρμακολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Benlif, περιέχει Θυμάρι, Ευκάλυπτο, Αλθαία, Φασκόμηλο, Πανσέ, Φραγκοστάφυλο, Μέλι Ακακίας και ως γλυκαντικό Stevia. Είναι συμβατό με ομοιοπαθητικές θεραπείες, κατάλληλο για διαβητικούς ασθενείς, έχει γεύση Βασιλικού και Πεύκου και δεν περιέχει Οινόπνευμα, Ζάχαρη και Χρωστικές.

Το Benlif, παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Το Benlif για παιδιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Benlif Kids, περιέχει Κισσό, Αλθαία, Φραγκοστάφυλο, Μέλι Ακακίας και Φρουκτόζη. Είναι συμβατό με ομοιοπαθητικές θεραπείες, κατάλληλο για διαβητικούς ασθενείς, έχει γεύση Κεράσι και δεν περιέχει οινόπνευμα, ζάχαρη και χρωστικές.

Είναι κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και άνω.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης