Με τρεις διακρίσεις τιμήθηκε το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στην τελετή απονομής των Βραβείων Healthcare Business Awards 2018, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και την εισαγωγή καινοτομίας στην υγεία.

Συγκεκριμένα το νοσοκομείο κέρδισε τα εξής βραβεία ανά τομέα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Νοσοκομεία/Ιδιωτικές Κλινικές-Δράση για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση απέσπασε το Ετήσιο Πρόγραμμα Πρόληψης και Αγωγής Υγείας για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Διαβητικής Αμφιβληστροειδοπάθειας με πρωτοπόρο χρήση φορητού αμφιβληστροειδογράφου για screening ασθενών.

– Το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Νοσοκομεία/Ιδιωτικές Κλινικές για το Καινοτόμο Τμήμα απέσπασε το Φαρμακευτικό Τμήμα του Νοσοκομείου για τον εκσυγχρονισμό και εισαγωγή συστήματος ελέγχου και διαχείρισης barcode στο Νοσοκομειακό Φαρμακείο με αποτέλεσμα την ορθολογική διαχείριση του φαρμάκου στο Νοσοκομείο.

– Το Αργυρό Βραβείο στην Κατηγορία Νοσοκομεία/Ιδιωτικές Κλινικές για την Αποτελεσματική Διοίκηση Κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου απέσπασε η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, παρουσιάζοντας τις δράσεις διοικητικής βελτίωσης, φροντίδας ασθενών και τις καινοτομίες που εφαρμόστηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για τρίτη διαδοχική χρονιά αποσπά διακρίσεις και βραβεία στον διαγωνισμό Healthcare Business Awards. Το 2016 είχε αποσπάσει το αργυρό βραβείο για το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας στην κατηγορία Καινοτόμο Τμήμα Νοσοκομείου και το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Αποτελεσματική Διοίκηση Κλινικής για την Α’ Ορθοπεδική Κλινική και το 2017 είχε αποσπάσει το αργυρό βραβείο για το Πρόγραμμα Πρόληψης και Αγωγής Υγείας για τον Καρκίνο του Δέρματος για το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας και το Τμήμα της Πλαστικής Χειρουργικής και Κέντρο Αναφοράς Μελανώματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης