Με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως η ερώτηση που θέλουμε να αποφύγουμε εμείς οι γυναίκες είναι «Γιατί δείχνεις κουρασμένη;» μετά φυσικά από την ερώτηση «Πάχυνες;». Και αυτό συμβαίνει γιατί δεν θέλουμε η κούραση της ημέρας να φαίνεται στο πρόσωπό μας. Σίγουρα κάθε γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με πολλές καθημερινές καταστάσεις όπως εργασία, δουλειές του σπιτιού, πόσο μάλλον όταν είναι και μανούλα. Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές αυτή η εξάντληση αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό μας. Παρότι κάνουμε φιλότιμες προσπάθειες να απαλλαγούμε από αυτή τη «θολούρα» που επισκιάζει κάθε ίχνος λάμψης, οι μαύροι κύκλοι και το «κομμένο» ύφος, προδίδουν πως η καθημερινότητα μας έχει φέρει στα όριά μας.

Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, καταφεύγουμε στην έσχατη λύση, αυτή του «καμουφλάζ». Δεν είναι άλλη από το να «πασαλείψεις» την κούραση με τόνους «ψεύτικου» μακιγιάζ. Τι αξία έχει όμως να δείχνεις γεμάτη ζωντάνια ενώ στην ουσία είσαι φοβερά εξαντλημένη; Παρακάτω σου προτείνουμε τους πιο wellbeing και δραστικούς τρόπους, οι οποίοι θα σε γλιτώσουν μία για πάντα από τα «άβολα» σχόλια που επιμένουν πως «δείχνεις κουρασμένη», καθώς και από το αφόρητο αίσθημα κόπωσης που σε ταλαιπωρεί μέρα νύχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτα από όλα: Διατροφή

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως όλοι εκείνοι οι λαχταριστοί πειρασμοί που υπάρχουν στο ψυγείο και τα ντουλάπια σου, ίσως είναι η αιτία που ο οργανισμός σου παρότι χορταίνει, δεν λαμβάνει τα σωστά συστατικά που όντως χρειάζεται; Μήπως ήρθε η ώρα να στραφείς σε μία πιο υγιεινή διατροφή που θα σου φέρει τα οφέλη που χρειάζεσαι; Πίνοντας αρκετά ποτήρια νερό μέσα στη μέρα, αντικαθιστώντας τον καφέ με ένα φρουτώδες detox ρόφημα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και προσθέτοντας γεύματα και σνακ πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως ο σολομός, το αβοκάντο, τα καρύδια, το ταχίνι, ο λιναρόσπορος, να είσαι σίγουρη πως δεν θα αργήσεις να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Χρειάζεσαι επιπλέον ενέργεια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, αν θες να δεις ακόμη πιο άμεσες αλλαγές, μπορείς πάντα να χαρίσεις με εύκολο και γρήγορο τρόπο extra ενέργεια στον εαυτό σου, επιλέγοντας ένα ολοκληρωμένο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο όχι μόνο θα σου δώσει την άμεση ενέργεια που τόσο έχεις ανάγκη για να αντεπεξέλθεις στο πρόγραμμά σου, αλλά θα καλύπτει επαρκώς κάποια πιθανά διατροφικά σου κενά. Συγκεκριμένα, το ALTION Tonovit®, είναι η «πλούσια» και ολοκληρωμένη πολυβιταμίνη που θα σε απαλλάξει από την κούραση και την κόπωση, λειτουργώντας συγχρόνως ευεργετικά για την υγεία του νευρικού σου συστήματος. Περιέχει εκχύλισμα panax ginseng, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, συνένζυμο Q10, 13 βιταμίνες, 8 μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι με άλλα λόγια, ό,τι σου έλειπε!

Σωστό πρόγραμμα στον ύπνο!

Με τις υποχρεώσεις να «τρέχουν» καθημερινά και συνεχώς, είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις ένα σωστό πρόγραμμα ύπνου και να καταφέρεις να παραμείνεις σταθερή σε αυτό. Η συμβουλή που προτείνουμε για σένα είναι για ένα διάστημα, να θέσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες του ως προτεραιότητα και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Θα ορίσεις μία συγκεκριμένη ώρα και θα φροντίσεις να βρίσκεσαι ήδη ξαπλωμένη στο κρεβάτι πέντε λεπτά πριν. Προηγουμένως, καλό θα ήταν να έχεις απενεργοποιήσει ηλεκτρικές συσκευές όπως το κινητό και τον υπολογιστή, καθώς ακόμη και αυτό το ελάχιστο φως δεν επιτρέπει στα μάτια μας  και στον εγκέφαλο μας να ξεκουράζονται επαρκώς. Μην ξεχάσεις το επόμενο πρωί, μαζί με το πρώτο γεύμα της ημέρας, να λάβεις μία κάψουλα ALTION Tonovit ®, καθώς είναι η  ενεργειακή προσθήκη που θα μεταμορφώσει τη ρουτίνα σου, νοιώθοντας περισσότερη ευεξία.

Κλείνοντας, να είσαι σίγουρη πως ακολουθώντας όλες τις παραπάνω οδηγίες, η αλλαγή από έξω θα περάσει και… μέσα. Που σημαίνει πως, αφιερώνοντας λίγο παραπάνω χρόνο για προσωπική σου ευχαρίστηση, απολαμβάνοντας λίγες ώρες ξεκούρασης κάθε μέρα και έχοντας πάντα μαζί σου τους κατάλληλους «συμμάχους», η καθημερινότητα θα γίνει πάλι… παιχνιδάκι!

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ. : 63535/12-06-2018

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

*** VI-90271-ALTION-6/2019

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης