Η ΓΙΩΤΗΣ είναι μία από τις πιο αγαπημένες εταιρείες της ελληνικής οικογένειας. Μας φέρνει στον νου τρυφερές στιγμές από τα παιδικά μας χρόνια, όταν η μητέρα μας μάς έφτιαχνε τις πολυαγαπημένες μας κρέμες, τα υπέροχα γλυκά, τα ζεστά κέικ… και όχι μόνο!

Οι πιο «τυχεροί» απολαμβάνουμε ακόμη αυτές τις γλυκές συνήθειες και τις παραδίδουμε στα παιδιά μας, έχοντας την κρυφή χαρά ότι θα περάσουν και στη δική τους μνήμη -ως μέρος των πιο ευχάριστων εμπειριών των πιο ξέγνοιαστων χρόνων της ζωής τους- και πως θα συνεχίσουν να τις ακολουθούν, με την ίδια εμπιστοσύνη και λαχτάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι γίνεται, όμως, με τους διαβητικούς; Με τα παιδιά και τους ενηλίκους που έχουν αναγκαστεί να αποκλείσουν σε μεγάλο βαθμό τις γλυκές απολαύσεις από την καθημερινότητά τους;

Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ, θέλοντας να προσφέρει πάντα το καλύτερο στην ελληνική οικογένεια και να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των καταναλωτών, ήδη από τις αρχές του 2009, μετά από χρόνια μελετών και έρευνας, έφερε στην ελληνική αγορά την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων χωρίς ζάχαρη, ιδανική και για διαβητικούς*!

Τα Sweet & Balance είναι ιδανικά για όσους ζουν χωρίς ζάχαρη, αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό διότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά φυσικό γλυκαντικό από εκχύλισμα του φυτού στέβια.
– Έχουν περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά.
– Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες.
– Έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη και γλυκαιμικό φορτίο.
– Κλινικές μελέτες έχουν πιστοποιήσει την ασφάλεια και τα οφέλη από την κατανάλωσή τους, καθώς και το χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο τους!

Με τα Sweet & Balance, η ΓΙΩΤΗΣ πραγματοποίησε την επιθυμία της να προσφέρει όχι μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα σε όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη, αλλά και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά επιδόρπια. Μάλιστα, τα Sweet & Balance, εκτός όλων των άλλων, έχουν διακριθεί για την καινοτομία τους, την ποιότητα και τη γεύση τους.

Ποιο είναι το επιδόρπιο που σας αρέσει; Η σοκολάτα; Το παγωτό; Κάποιο άλλο γλυκό; Η σειρά Sweet & Balance έχει λύσεις για όλα!

ΠΑΓΩΤΑ: Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια και Σοκολάτα και Σιρόπι Σοκολάτας.

ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ: Σοκολάτες Πλάκες Bitter, Γάλακτος και Αμυγδάλου (και σε mini σοκολατάκια) και 4 Γεμιστές Σοκολάτες (γάλακτος με φράουλα, πραλίνα και cappuccino και bitter με πορτοκάλι)

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ: Μίγμα για Κέικ, Μιλφέιγ, Τσιζκέικ με γεύση Φράουλα, Τούρτα με γεύση Cookies & Cream, Mousse Σοκολάτας, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Bανίλια, Φρουί Ζελέ Φράουλα/Κεράσι, Κρέμα Καραμελέ

ΕΤΟΙΜΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ ΨΥΓΕΙΟΥ: Επιδόρπιο γάλακτος με γεύση Βανίλια, Φρουί ζελέ ψυγείου Φράουλα και Κεράσι.
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ: Μπάρες Δημητριακών Σοκολάτα, Μέλι και Κανέλα, Cranberries
Άλλα προϊόντα: Ρόφημα Σοκολάτας, Μαρμελάδα Φράουλα.

ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ: Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε σκόνη, επιτραπέζιο γλυκαντικό σε δισκία.

Υπέροχες συνταγές

Τα Sweet & Balance δίνουν ιδέες για εύκολα, λαχταριστά, υγιεινά και ισορροπημένα επιδόρπια. Όλες οι συνταγές είναι ειδικά σχεδιασμένες, ώστε να διαθέτουν περιορισμένες θερμίδες και χαμηλά λιπαρά. Είναι, λοιπόν, ιδανικές για όσους προσέχουν τη δίαιτά τους ή επιδιώκουν τον έλεγχο του σακχάρου και του βάρους τους.


* Στα πλαίσια μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού ή διατροφολόγου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης