Η Reckitt Benckiser Hellas Healthcare δώρισε φαρμακευτικά προϊόντα τελικής αξίας 1.800.000 € στον ΕΟΔΥ, στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Περιφέρεια Αττικής προς όφελος κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Η Reckitt Benckiser Hellas Healthcare (παραγωγός εταιρία των Nurofen, Strepsils και Gaviscon) στηρίζει δυναμικά τους φορείς κοινωνικής προστασίας προσφέροντας350.000 φαρμακευτικά προϊόντα συνολικής τελικής αξίας 1.8 εκατομμυρίων ευρώ στον ΕΟΔΥ, στην «Κιβωτό του Κόσμου», και στην Περιφέρεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτή την δωρεά, η Reckitt Benckiser Hellas Healthcare στηρίζει την κοινωνία, παρέχοντας όσο το δυνατό περισσότερα φάρμακα σ’ αυτούς που τα χρειάζονται, αλλά αδυνατούν να τα αγοράσουν και υποστηρίζει τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες των ευάλωτων ομάδων σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων χρόνων που διανύουμε.

Ο Νίκος Τσακαλάκης, Country Manager της Reckitt Benckiser Hellas Healthcare δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και προσφέρουμε σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε. Η Reckitt Benckiser δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα όχι μόνο σε επιχειρηματικό επίπεδο αλλά και με μεγάλη συνεισφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο.Kάθε πρωτοβουλία μας καθοδηγείται από το όραμα της εταιρείας να προστατεύει, να θεραπεύει και να φροντίζει, με στόχο έναν πιο καθαρό και υγιή κόσμο για όλους μας. Υποστηρίζουμε δε ένθερμα την προσπάθεια που γίνεται να βγαίνουμε σαν κοινότητα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να προχωράμε μπροστά, στηρίζοντας όλους όσοι έχουν ανάγκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης