Τα 50 είναι ένα αρκετά δύσκολο ορόσημο για τους περισσότερους ανθρώπους, αφού είναι εκείνο που σηματοδοτεί την «είσοδο» στη μέση ηλικία. Μπορεί σημαντικοί παράγοντες που μέχρι πρότινος επηρέαζαν τη ζωή μας να έχουν δρομολογηθεί προς το καλύτερο, συγχρόνως όμως δυσκολευόμαστε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, ακόμη και αν οι ρυθμοί τους είναι πλέον πολύ πιο χαλαροί σε σχέση με παλιότερα. Είναι γεγονός πως τη δεδομένη στιγμή οι αντοχές μας τείνουν να εξασθενούν, ενώ μικρά προβλήματα υγείας, όπως η μειωμένη όραση ή η τμηματική απώλεια μνήμης, επιμένουν να μας ταλαιπωρούν σε καθημερινή βάση.

Ωστόσο, ακόμη κι αν ο οργανισμός μας δεν λειτουργεί στο ζενίθ του, οι ειδικοί επισημαίνουν πως μπαίνοντας στην πέμπτη δεκαετία της ζωής τους, οι άνθρωποι τείνουν να είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι ακόμη και από την ξέγνοιαστη ηλικία των 20. Δεν είναι άδικο, λοιπόν, να μην μπορούμε να το απολαύσουμε στο έπακρο; Αν βρίσκεστε, λοιπόν, στη δυσάρεστη θέση που σας θέλει ναι μεν ορεξάτους για ζωή, αλλά κάπως «σκουριασμένους» και με ένα αίσθημα κούρασης να τρενάρει τα σχέδιά σας, τότε το ALTION Tonovit Senior® είναι η λύση στην οποία πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί»

Είναι φυσικό και επόμενο, πως με την πάροδο του χρόνου κάποιες από τις λειτουργίες του οργανισμού θα αρχίσουν να εξασθενούν. Η κυκλοφορία του αίματος «κατεβάζει» ταχύτητα, το ίδιο και ο μεταβολισμός μας, ενώ η πρότερη μυϊκή μάζα συρρικνώνεται, χάνοντας τη δύναμη και την ευελιξία της. Όσο όμως εστιάζουμε στην αδυναμία μας, τόσο χάνουμε και δεν ευχαριστιόμαστε όλα εκείνα που μπορούμε να ζήσουμε. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να υιοθετήσουμε όχι μόνο έναν τρόπο ζωής πολύ πιο ωφέλιμο για το μυαλό και το σώμα μας, αλλά και μία ανάλογη, αισιόδοξη στάση ζωής. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως στον ανθρώπινο οργανισμό όλα είναι αλληλένδετα.

Ενισχύοντας λειτουργίες που είναι αποδυναμωμένες αλλά μας είναι απαραίτητες στην καθημερινότητα, θα μπορέσουμε να παραμείνουμε ενεργοί στις… επάλξεις και να αποκτήσουμε έναν νέο ρυθμό. Σε όλα τα παραπάνω, θα μας βοηθήσει και η ισχυρή σύσταση της πολυβιταμίνης ALTION Tonovit Senior®, η ειδικά σχεδιασμένη κάψουλα για άτομα άνω των 50, «πλούσια» σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που στηρίζει σώμα και πνεύμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία κάψουλα πολλαπλά οφέλη

Κι όμως, μία κάψουλα ημερησίως έπειτα από ένα γεύμα υψηλής θρεπτικής αξίας, είναι αρκετή για να χαρίσει στον οργανισμό σας την ώθηση που χρειάζεται. Πιο συγκεκριμένα, τα πολύτιμα εκχυλίσματα Panax Ginseng και Ginkgo Biloba που περιλαμβάνει, είναι εξαιρετικά δημοφιλή στον ιατρικό κόσμο για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες ενάντια στην κόπωση και την απώλεια μνήμης, ενώ τονώνουν τόσο την αντοχή όσο και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Η «θαυματουργή» λουτεΐνη από την άλλη, γνωστότερη και ως το φυσικό αντιοξειδωτικό, σε συνδυασμό με τα Ω-3 λιπαρά οξέα, παρουσιάζει αξιοσημείωτες ευεργετικές επιδράσεις στην όραση και την καταπολέμηση φλεγμονών που σχετίζονται με το καρδιαγγειακό σύστημα. Τέλος, το συνένζυμο Q10, το οποίο προϋπάρχει στο σώμα μας αλλά όσο μεγαλώνουμε μειώνεται και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή ενέργειας εντός των κυττάρων, συμπεριλαμβάνεται και αυτό στο ALTION Tonovit Senior®, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην καλή διατήρηση της φυσικής κατάστασης του οργανισμού αλλά και στην πνευματική του λειτουργία.

Είναι λογικό πως οι αναπόφευκτες αλλαγές οι οποίες είναι παράγωγα της ηλικίας, δεν μας χαροποιούν ιδιαίτερα, ακριβώς επειδή δεν έχουμε το περιθώριο να τις αποφύγουμε. Ωστόσο, είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε πως αλλάζοντας την οπτική μας πάνω στα πράγματα, είναι βέβαιο πως θα μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ.: 63536/12-06-2018
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

*** VI-90475-ALTION-12/2019

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης