Η DEMO ΑΒΕΕ στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 09:57
Η DEMO ΑΒΕΕ στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία

Η DEMO ΑΒΕΕ συμμετείχε και φέτος στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 26-28 Φεβρουαρίου 2021, και παρακολούθησαν διαδικτυακά γιατροί από όλη την Ελλάδα.

Στο συνέδριο αναλύθηκαν όλες οι νεότερες εξελίξεις και οι σύγχρονες προσεγγίσεις σε όλα τα πεδία του τομέα της παθολογίας, με ανταλλαγή απόψεων από όλες τις συναφείς ειδικότητες.

H εταιρεία DEMO στην κατηγορία σκευασμάτων παθολογίας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών προτάσεων όπως η Εζετιμίμπη, Ιρβεσαρτάνη, Ατορβαστατίνη, Κλοπιδογρέλη, Ροσουβαστατίνη, ο συνδυασμός Εζετιμίμπης /Σιμβαστατίνης, αλλά και το συμπλήρωμα διατροφής NAFLiver.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η ‘’Διαχείριση μη αλκοολικής λιπώδους νόσου του ήπατος στις αυτοάνοσες ρευματοπάθειες και μυοσκελετικές παθήσεις’’.

Οι ομιλητές του συνεδρίου ανέφεραν ότι έχουν αυξηθεί τα περιστατικά μη αλκοολικής λιπώδους νόσου του ήπατος σε παχύσαρκους ασθενείς με αυτοάνοσες μυοσκελετικές και ρευματικές παθήσεις.

Ο κ. Παναγιώτης Αθανασίου, ρευματολόγος και διευθυντής του Παθολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παύλος», ανέφερε τα νεότερα δεδομένα από μελέτη που δημοσίευσε στο 220 Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας στις 5-9 Σεπτεμβρίου 2020, τα οποία αποδεικνύουν τα θετικά οφέλη των συστατικών του εκχυλίσματος Prunus mume (το οποίο περιέχει ολεανολικό και ουρσολικό οξύ) και της χολίνης στη Λιπώδη Διήθηση του ήπατος, με σημαντική βελτίωση στις τιμές των ηπατικών ενζύμων και των διαφόρων παραμέτρων του μεταβολικού συνδρόμου.

Στην Ελλάδα, το μόνο σκεύασμα που κυκλοφορεί με εκχύλισμα Prunus mume και χολίνη, είναι το συμπλήρωμα διατροφής Nafliver της εταιρείας DEMO.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 09:57