Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες στην Ελλάδα. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο υπολογίζεται στις 7.500. 

Παρόλη την υψηλή συχνότητα της, η ασθένεια απειλεί ολοένα και λιγότερο τη ζωή και την ποιότητά της, εξαιτίας των πιο αποτελεσματικών και εξατομικευμένων θεραπευτικών παρεμβάσεων,  αλλά κυρίως του αυξανόμενου αριθμού των γυναικών που υποβάλλονται σε προληπτικές εξετάσεις.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο καρκίνος του μαστού ανακαλύπτεται σε πρώιμα στάδια, τότε οι θεραπείες είναι πιο αποτελεσματικές και μπορεί να οδηγήσουν στην ίαση.

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού προσφέρει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε ειδική, μειωμένη τιμή. Συγκεκριμένα, οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνουν τα εξής:

Υπέρηχος Μαστών & Ca 15-3 και δωρεάν εκτίμηση Μαστολόγου στις Κλινικές του Ομίλου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψηφιακή Mαστογραφία και δωρεάν εκτίμηση Μαστολόγου στις Κλινικές του Ομίλου. 

Υπέρηχος Μαστών & Ca & Ψηφιακή Mαστογραφία και δωρεάν εκτίμηση Μαστολόγου στις Κλινικές του Ομίλου. 

Μοριακός Έλεγχος BRCA 1-2 και δωρεάν εκτίμηση Μαστολόγου στις Κλινικές του Ομίλου. 

Προβλέπεται επίσης ογκολογικός έλεγχος βασικών αντιγόνων για κάθε καρκινικό δείκτη CEA, α-FP, Ca 19-9, Ca 15-3.

Η προσφορά ισχύει για όσες καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στο διάστημα 21 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε όλη την Ελλάδα. 

Τα Διαγνωστικά Κέντρα μας είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, διαθέτουν εξιδεικευμένο ιατρικό προσωπικό και προσφέρουν ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και το βέλτιστο αποτέλεσμα για την ασθενή.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν. Για περισσότερες πληροφορίες: http://bit.ly/2r3VJms

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης