Ο πρεσβευτής του Almora PLUS® SPORT, Ανδρέας Βαζαίος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 09:51
Ο πρεσβευτής του Almora PLUS® SPORT, Ανδρέας Βαζαίος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Μια νέα αγωνιστική πρόκληση επιφυλάσσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο για τον πρωταθλητή κολύμβησης και πρεσβευτή του Almora PLUS® SPORT, Ανδρέα Βαζαίο.

Ο κορυφαίος αθλητής θα συμμετέχει σε 3 αγωνίσματα, δημιουργώντας σημαντικές προσδοκίες για ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Ειδικότερα, στις 25 Ιουλίου θα αγωνιστεί στα 4Χ100 μέτρα ελεύθερο, στις 28 Ιουλίου στους προκριματικούς αγώνες για τα 200 μέτρα και στις 30 Ιουλίου για τα 4Χ100 μέτρα στη μικτή ομαδική.

Πολύτιμος σύμμαχος στην αγωνιστική προσπάθεια του Ανδρέα θα είναι το almora PLUS® SPORTΜε μοναδική σύνθεση από Ηλεκτρολύτες (Na, K, Cl), Ασβέστιο (Ca), Μαγνήσιο (Mg) και το φυτικό εκχύλισμα Citrus sinensis, το κορυφαίο αυτό συμπλήρωμα διατροφής θα φροντίσει για τη σωστή ενυδάτωσή και την μικρότερη καταπόνηση του οργανισμού και την ενίσχυση της απόδοσής τους, διασφαλίζοντας καλύτερες αθλητικές επιδόσεις.

Η ΕLPEN εύχεται καλή επιτυχία στον Ανδρέα, για τον οποίο νιώθει ιδιαίτερα περήφανη! Το almora PLUS® SPORT είναι ο σταθερός του σύμμαχος  στην πορεία για την  επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων και την κατάκτηση σημαντικών διακρίσεων.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 10:33