Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO, δίνει σταθερά ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες χωρίς εμπειρία για να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης «Start Your Journey», για 3η συνεχόμενη χρονιά, προσέφερε Υποτροφίες και τη δυνατότητα Έμμισθης εργασίας σε τελειόφοιτους και αποφοίτους συγκεκριμένων πανεπιστημιακών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης.

Στις 22 Δεκεμβρίου 2020 ολοκληρώθηκε και επίσημα και ο τρίτος χρόνος του Προγράμματος Start Your Journey, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους φετινούς διακριθέντες κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού event λόγω της πανδημίας. 361 αιτήσεις είχαν υποβληθεί στο πρόγραμμα το 2020, από υποψηφίους με υψηλούς βαθμούς πτυχίου και άλλα προσόντα, ενώ 60 από αυτούς έφτασαν στην Β φάση με τις ατομικές συνεντεύξεις. Τέλος η επιτροπή, αφού αξιολόγησε εκ νέου, με χαρά υποδέχτηκε τους βραβευθέντες και ανακοίνωσε την απονομή 18 υποτροφιών και 9 έμμισθων πρακτικών ασκήσεων για το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θεσμός που τείνει να καθιερωθεί στις τάξεις των φοιτητών έχει προσφέρει τα δύο προηγούμενα χρόνια 29 υποτροφίες και 15 Πρακτικές ασκήσεις στους υποψήφιους που διακρίθηκαν. Η πλειοψηφία των πρακτικών μετά την εξάμηνη άσκησή τους συνεχίζει και εργάζεται μέχρι και σήμερα στην εταιρεία με το καθεστώς της μόνιμης πρόσληψης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 25% του προσωπικού της εταιρείας ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη DEMO.

Στο φετινό πρόγραμμα «Start Your Journey» πέρα από τους Χημικούς, Βιολόγους, Χημικούς Μηχανικούς και Φαρμακοποιούς, συμμετέχουν στο ταξίδι οι Μηχανολόγοι και οι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, τόσο του Πολυτεχνείου όσο και των Τ.Ε.Ι. Συγχαρητήρια στους νέους υποτρόφους για την διάκρισή τους, αλλά και για το κίνητρο, την επιμονή τους να διεκδικούν και να επιτυγχάνουν τους στόχους και τα όνειρά τους. Ευχαριστούμε και όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στη διαδικασία και ευχόμαστε μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Η DΕΜΟ θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στα νέα ταλέντα, υποστηρίζοντας έμπρακτα την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης