Είναι αρκετές οι φορές που αισθάνεστε κουρασμένοι μέσα στην ημέρα; Στο τέλος της ημέρες αισθάνεστε εξάντληση; Όταν αρχίζει η ημέρα σκέφτεστε πώς θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις  υποχρεώσεις σας; Οι σκέψεις αυτές είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν καθώς τα «τρελά»  ωράρια, οι ατελείωτες υποχρεώσεις και οι συνεχόμενες δύσκολες μετακινήσεις από τη μία άκρη της  πόλης στην άλλη, είναι λογικό να μας εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειας. 

Πολλά πρωινά μάλιστα, παρόλο που έχουμε συμπληρώσει ένα πιθανόν ποιοτικό 8ωρο ύπνου, ο  οργανισμός μας δεν έχει μπορέσει ακόμη να συνέλθει από τη χθεσινή ταλαιπωρία, με αποτέλεσμα να  αισθανόμαστε κόπωση, πριν καν ακόμη πάρουμε «μπρος». Ο καθημερινός σύμμαχός σας για τις  ενεργειακές απαιτήσεις σας ακούει στο όνομα ALTION Tonovit ®, το συμπλήρωμα διατροφής που μας  χαρίζει ενέργεια και ευεξία στη στιγμή! Πιο συγκεκριμένα, το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα  διατροφής ALTION Tonovit ®, στρέφεται ενάντια στην κόπωση, καθώς περιλαμβάνει όλα τα  απαραίτητα συστατικά που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στο πιο…  απαιτητικό ημερήσιο πρόγραμμα! Ποια είναι αυτά; Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Panax Ginseng 

Το Panax Ginseng είναι ένα ασιατικής προέλευσης βότανο και φημολογείται πως λεκτικά αποτελεί  παράγωγο της ελληνικής λέξης «πανάκεια». Το όνομά του δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς οι  ευεργετικές του ιδιότητες είναι πραγματικά αμέτρητες. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος για τον οποίο  οι Κινέζοι το χρησιμοποιούσαν από τα αρχαία χρόνια ακόμη ως φάρμακο. Εκτός από τις  αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις του δράσεις, το ισχυρό Panax Ginseng, ενισχύει επιπλέον τις  νοητικές λειτουργίες του εγκεφάλου και προστατεύει τη φυσική λειτουργία του νευρικού μας  συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο μάς βοηθά να είμαστε ακόμη πιο δραστήριοι και με σαφώς  καλύτερες αποδόσεις. 

Συνένζυμο Q10 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο συνένζυμο, προϋπάρχει ήδη στον οργανισμό μας, απλά με την πάροδο του χρόνου  σταδιακά μειώνεται. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούμε να το βρούμε τόσο εύκολα και σε αφθονία  στις τροφές, γεγονός που καθιστά τη λήψη κάποιου συμπληρώματος, όπως το ALTION Tonovit®, το  λιγότερο απαραίτητη. Το συνένζυμο Q10 είναι υπεύθυνο για τη βέλτιστη λειτουργία των μιτοχονδρίων  (όπου και αποθηκεύεται), τα οποία αποτελούν τα «εργοστάσια» παραγωγής ενέργειας του  ανθρώπινου οργανισμού. 

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 

Τα «καλά» λιπαρά, τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία μπορούμε να τα βρούμε σε τροφές όπως τα  καρύδια, ο λιναρόσπορος, ο σολομός, ο τόνος και οι σαρδέλες, είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για την  πνευματική μας υγεία, καθώς αποτελούν ένα από τα δομικά στοιχεία των νευρικών μας κυττάρων, 

καταπολεμώντας ακόμη και συμπτώματα που σχετίζονται με ασθένειες όπως η κατάθλιψη. Μην  ξεχνάμε πως οι ανυπόφοροι πολλές φορές ρυθμοί της καθημερινότητας, το έντονο στρες και το άγχος,  μπορούν μακροπρόθεσμα να γίνουν αιτία για την εκδήλωση ασθενειών.  

Κλείνοντας, έχει σημασία να γνωρίζετε πως εκτός από όλα τα προαναφερθέντα συστατικά, το ALTION  Tonovit ® περιλαμβάνει επιπλέον, 13 βιταμίνες, 8 μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Μία κάψουλα ημερησίως,  έπειτα από ένα πλούσιο πρωινό γεύμα, είναι η συνιστώμενη ημερήσια δόση που θα σας δώσει την  ενέργεια και την ευεξία που χρειάζεστε.  

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν  προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν  είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. 

**Αρ. Γνωστ.: 63535/12-06-2018 

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ *** VI-90237-ALTION-5/2019

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης