ΣΦΕΕ - PIF: Θλίψη για την απώλεια του διευθύνοντος συμβούλου της Merck Γιάννη Βλόντζου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019, 00:21
ΣΦΕΕ - PIF: Θλίψη για την απώλεια του διευθύνοντος συμβούλου της Merck Γιάννη Βλόντζου

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η Διοίκηση του Συνδέσμου, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Merck Ελλάδος Γιάννη Βλόντζου.

H σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο Γιάννης Βλόντζος διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΦΕΕ και υπήρξε σπουδαίος συνάδελφος που ξεχώρισε για την ευγένεια και την ποιότητά του, κερδίζοντας την εκτίμηση όλου του φαρμακευτικού κόσμου.

Στη μακρά πορεία του υπηρέτησε τον φαρμακευτικό κλάδο, με ήθος, πάθος και ευπρέπεια, γεγονός που έτυχε καθολικής αναγνώρισης.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.”

Ανακοίνωση του PhRMA Innovation Forum

Επίσης, ο Πρόεδρος του δ.σ.  Μάκης Παπαταξιάρχης, και τα μέλη του PhRMA Innovation Forum εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Γιάννη Βλόντζου. 

«Ο Γιάννης ήταν μέλος του Δ.Σ. και πολύτιμος συνεργάτης μας επί χρόνια. Το κενό που αφήνει είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Η συνεισφορά του στον κλάδο μας ήταν ανεκτίμητη. Η οξυδέρκειά του και η στρατηγική του αντίληψη θα λείψει από όλους μας. Δεσμευόμαστε ότι το όραμά του, που είχαμε το προνόμιο να μοιραστεί μαζί μας, θα συνεχίσει να μας εμπνέει στην προσπάθειά μας να υπηρετούμε την καινοτομία στο χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου, και να προσφέρουμε σταθερά τις βέλτιστες θεραπείες στους Έλληνες ασθενείς».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019, 00:22