Την παρουσίαση του προγράμματος για τον αγώνα άνοιξε η Φωτεινή Χριστοδούλου, Κοινωνική Λειτουργός στο Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι., καλωσορίζοντας τους δημοσιογράφους που παρίσταντο και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους, δίνοντας έπειτα τον λόγο στους ομιλητές.

Η κ. Ζωή Γραμματόγλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι., αναφέρθηκε στη διεξαγωγή του Αγώνα, στο σκοπό που αυτός εξυπηρετεί, στο μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας των Επιζώντων του Καρκίνου καθώς και στο πρόγραμμα ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, όπου θα πάνε τα έσοδα της συγκεκριμένης δράσης. Θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό τη συνεργασία που αναπτύσσεται με τον ΟΠΑΝΔΑ, η οποία ευελπιστεί να επεκταθεί και σε άλλες δράσεις, όπως είναι η Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος για την Αντικαπνιστική Εκστρατεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως, η κ. Ελένη Ζωντήρου, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΠΑΝΔΑ, αναφέρθηκε στον καρκίνο και στη σημασία της πρόληψης, τόνισε τη σημασία του προγράμματος ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, όπου υποστηρίζονται οι ογκολογικοί ασθενείς που είναι ανήμποροι να μετακινηθούν.

Επιπροσθέτως, τόνισε ότι ο Δήμος Αθηναίων, ο ΟΠΑΝΔΑ αλλά και προσωπικά ο Δήμαρχος Αθηναίων επιθυμούν να στηρίξουν τέτοιες δράσεις που στηρίζουν τον ευάλωτο άνθρωπο. Πρόθεση του ΟΠΑΝΔΑ είναι η συνεργασία αυτή να συνεχίσει και σε άλλες τέτοιες δράσεις που στηρίζουν τον ογκολογικό ασθενή.

Ο κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Συλλόγου Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο οποίος θα παρουσιάσει τον αγώνα στο Ζάππειο, μίλησε για τη σημασία του Run – Bike – Care, για την υποστήριξη και συμμετοχή που λαμβάνει η δράση «Run Bike Care » από πολλούς φορείς, τους οποίους κατονόμασε, καλωσόρισε όσους εξ’ αυτών μπόρεσαν να παρευρίσκονται, και αναφέρθηκε στη σημασία τέτοιων ενεργειών, στις οποίες είναι πολύ σημαντικό που συμμετέχουν και άνθρωποι των αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Ζωή Γραμματόγλου, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, τους προσκάλεσε να συμμετάσχουν και να στηρίξουν τον αγώνα και τις δράσεις του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. και πρότεινε να δώσουν εκ νέου ραντεβού στο Ζάππειο την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στις 08:30 π.μ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης