Σταθερή στη δέσμευσή της να υποστηρίζει τις δυνατότητες όλων και αναγνωρίζοντας ότι η επιστήμη με τον αθλητισμό μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία και αξίες, η καινοτόμος βιοφαρμακευτική εταιρεία Sanofi Ελλάδας συμπεριλαμβάνεται στους Υποστηρικτές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για το 2024.

Στο πλαίσιο αυτό, στελέχη της Sanofi από την Ελλάδα, τη Γαλλία, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Νοτίου Ευρώπης συμμετείχαν στις Τελετές Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο, στην Αρχαία Ολυμπία και την Αθήνα αντίστοιχα. Επιπλέον, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή απένειμε τιμητικό βραβείο στη Sanofi ως αναγνώριση της υποστήριξής της στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα, μέσω της συμμετοχής της εταιρείας στο χορηγικό πρόγραμμα της επιτροπής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Απριλίου μετά από μία μυσταγωγική Τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία με τη συμμετοχή 35 Ιερειών και 15 Κούρων, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της με τελικό προορισμό τη Γαλλία στα χέρια του πρώτου Λαμπαδηδρόμου, του Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου και στέλνοντας τα μηνύματα της ειρήνης, ενότητας και αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο. Μετά από ένα ταξίδι 11 ημερών σε όλη την Ελλάδα, το οποίο περιλάμβανε και σταθμούς – όπως το Ναυαρίνο – που ανέδειξαν την πλούσια κοινή ιστορία και τη μακροχρόνια φιλία Ελλάδας και Γαλλίας, η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στην Αθήνα για την Τελετή Παράδοσης, στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, και συνέχισε το ταξίδι της προς τη Γαλλία.  

Tο ολυμπιακό έτος 2024 μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία για την Sanofi στη χώρα μας. Πέρα από το γεγονός ότι η κουλτούρα της εταιρείας παγκοσμίως περιλαμβάνει κοινές αξίες με τον ολυμπισμό, όπως η ομαδική προσπάθεια, η συμπερίληψη, η ενδυνάμωση και η αριστεία, η Sanofi Ελλάδας είναι επιπλέον μια γαλλική εταιρεία με παρουσία περισσότερα από 40 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ φέτος οι Ολυμπιακοί Αγώνες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα θα λάβουν χώρα ξανά στη Γαλλία, 100 χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση θερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης