Το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκοσμίου Ινστιτούτου FUE θα διεξαχθεί φέτος στην Ελλάδα, από Πέμπτη 22 έως και Σάββατο 24 Ιουνίου 2017.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις των τεχνικών Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE, της μεθοδολογίας και της τεχνολογίας, με απώτερο στόχο να εμπνεύσει νέες καινοτομίες και ανανεωμένο όραμα, σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο της Ιατρικής.
Πιο συγκεκριμένα, οι πλέον φημισμένοι ιατροί στον τομέα της αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης, θα συγκεντρωθούν για 3 ημέρες στην Αθήνα, διεξάγοντας επιστημονικές διαλέξεις, καθώς και προγραμματισμένες “live” επεμβάσεις Μεταμόσχευσης Μαλλιών, με την εξελιγμένη μέθοδο FUE (Follicular Unit Extraction).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τεχνική FUE, τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει υψηλή θέση στις επιλογές ανδρών και γυναικών, ως μια από τις πιο αποτελεσματικές για την αντιμετώπιση του φαινομένου της Τριχόπτωσης, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι προγραμματισμένες “live” Μεταμοσχεύσεις θα πραγματοποιηθούν επί 2 ημέρες – κατόπιν επιλογής της Συντονιστικής Επιτροπής του Συνεδρίου -, στα υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα χειρουργεία των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, στις Κεντρικές της Εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι.
Οι χώροι των χειρουργείων θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες, τόσο των χειρουργικών διαδικασιών, όσο και την εκ του σύνεγγυς παρακολούθησή τους από τις ομάδες των συμμετεχόντων ιατρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κεντρικοί χώροι του 7όροφου κτιρίου της Bergman Kord θα διαμορφωθούν, ώστε να φιλοξενήσουν με άνεση τους 100 και πλέον ιατρούς και επιστήμονες που αναμένεται να παρευρεθούν, οι οποίοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις “live” επεμβάσεις των συναδέλφων τους, μέσω διαδικτύου, σε γιγαντοοθόνες υψηλής ευκρίνειας.

Οι κορυφαίοι αυτοί επιστήμονες έχοντας στόχο την προώθηση της ακρίβειας, της ικανότητας, της επιμέλειας και της επάρκειας στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών, θα μεταδώσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Με τον τρόπο αυτό, θα επιτευχθεί βαθιά κατανόηση της τεχνικής, αναφορικά με τον χειρουργικό σχεδιασμό.

Τη διοργάνωση συντονίζουν οι ιατροί Alejandro Chueco, M.D. and Koray Erdogan, M.D. (Scientific Director), ενώ μεταξύ των συμμετεχόντων θα παρευρεθούν ιατροί, προερχόμενοι από παγκοσμίως αναγνωρισμένες σχολές χειρουργών και μέλη του Ινστιτούτου FUE, όπως οι κ.κ. Bijan Feriduni, Emorane Lupanzula, Alex Ginzburg, Hussain Rahal, Antonio Ruston, Bijan Feriduni, Emorane Lupanzula, Alex Ginzburg, Hussain Rahal, Antonio Ruston, Jerry Wong, Ronald Shapiro, David Josephitis, Piero Tesauro και Jerry Cooley.

Διαβάστε το αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ: https://goo.gl/Td1DGQ

Περισσότερες πληροφορίες για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE εδώ: http://www.fuehairclinic.eu/

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στην Bergmann Kord Αθήνας (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»)Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Τηλ.: 210 68 28 888, Email: info@kord.gr ή περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα www.kord.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης