Με γνώμονα πάντα τη δική σας ποιοτική εξυπηρέτηση και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, το ΜΗΤΕΡΑ δημιουργεί την υπηρεσία Drive-Through COVID-19 test.

Αρκούν μόλις 5 λεπτά για να διενεργήσετε στο ΜΗΤΕΡΑ το τεστ Covid-19, με τον πλέον εύκολο, άνετο, γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να εισέλθετε καθόλου στους χώρους του νοσοκομείου αλλά να παραμείνετε στο αυτοκίνητό σας. Το εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του ΜΗΤΕΡΑ, θα αναλάβει να ολοκληρώσει την διαδικασία άμεσα με στόχο την απόλυτη ασφάλεια σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια είναι η διαδικασία;

  1. Κάνετε την προεγγραφή σας, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία στο link https://covidmitera.digitalclinic.gr/registration
    Χωρίς προεγγραφή δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση του τεστ Covid-19.
  2. Εισέρχεστε με το αυτοκίνητο σας στην είσοδο του ΜΗΤΕΡΑ (Ερυθρού Σταυρού 6, 15123 Μαρούσι).
  3. Ακολουθείτε την σήμανση και οδηγείτε μέχρι τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Isobox).
  4. Όταν φθάσετε στο εξωτερικό ιατρείο, υπάλληλος του ΜΗΤΕΡΑ θα κάνει ταυτοποίηση των στοιχείων σας, χωρίς να χρειαστεί να κατεβείτε από το αυτοκίνητο σας. Η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
  5. Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του ΜΗΤΕΡΑ τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, θα λάβει το στοματοφαρυγγικό δείγμα για να διενεργηθεί το τεστ Covid-19.
  6. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με μετρητά είτε ανέπαφα σε μηχάνημα POS. Σε κάθε περίπτωση δεν θα σας ζητηθεί να εξέλθετε από το αυτοκίνητό σας. 

Πότε λαμβάνω τα αποτελέσματα του τεστ για Covid-19;
Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σε λίγες μόνο ώρες, μετά τη διενέργεια του τεστ και αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την προεγγραφή σας.

Πόσο κοστίζει το τεστ;
Το κόστος του τεστ μέσω της υπηρεσίας Drive-Through COVID-19 ανέρχεται στα 150€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος μπορεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας;
Το τεστ Covid-19 μπορεί να διενεργηθεί σε παιδιά και ενήλικες.

Μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα περισσότερα από ένα τεστ;
Ναι, με την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί η προεγγραφή όλων των ατόμων που επιθυμούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας Drive-Through COVID-19 test.

Ώρες λειτουργίας της υπηρεσίας Drive-Through COVID-19 test
Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00

Πως γίνεται η λήψη του τεστ για Covid-19;
Το δείγμα λαμβάνεται με ειδικό στυλεό από τον στοματοφάρυγγα. Συσκευάζεται με ειδικό τρόπο, τοποθετείται σε ειδικό κυτίο μεταφοράς και αποστέλλεται στο εργαστήριο. Η μέθοδος που ακολουθείται είναι η αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR).

Η Εργαστηριακή Μοριακή Ανίχνευση SARS-CoV-2 με Real Time RT-PCR, πραγματοποιείται στο Κέντρο Γενετικής & Γενωμικής Άλφα Lab του Ομίλου Hellenic Healthcare Group 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα
210 686 9135 & 210 686 9136.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης