Βρετανίδα στρατιώτης γέννησε ένα αγοράκι σε στρατόπεδο του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν και μάλιστα λίγες ημέρες ύστερα από επίθεση των Ταλιμπάν, όπως αναφέρει ανακοίνωση του βρετανικού στρατού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γυναίκα και το νεογέννητο χαίρουν πλέον της καλύτερης δυνατής φροντίδας και η κατάστασή τους είναι σταθερή.

Βέβαια, απορία προκαλεί ο λόγος για τον οποίο μία έγκυος γυναίκα εξακολουθούσε να βρίσκεται σε επιχειρησιακή δράση. Σχετικά με το ερώτημα αυτό, ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων απάντησε ότι ο στρατός δεν γνώριζε πως η γυναίκα ήταν έγκυος. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Daily Mail», ούτε και η ίδια γνώριζε την κατάστασή της και το συνειδητοποίησε λίγο πριν από τη γέννα, λόγω συνεχών πόνων στην κοιλιακή χώρα, οπότε και επισκέφθηκε εσπευσμένα τον γιατρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γεννητούρια έγιναν στο στρατόπεδο στη νότια επαρχία Helmland, όπου τυχαίνει να υπηρετεί και ο πρίγκιπας Harry. Το συγκεκριμένο στρατόπεδο, μάλιστα, δέχθηκε επίθεση την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκαν δύο στρατιώτες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης